faltsoo Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να βρω σώμα και μπράτσο για Rickenbacker? Έχω φάει τα μάτια μου στο search και δεν βρίσκω τίποτα πουθενά!!!! γιατι δεν παιρνεις ενα ολοκληρο... και φτηνεις τα ...κουκουτσια. ;) http://www.tradetang.com/for-sale/Ricke-cker-Electric-Basses-Yellow-Free-Shipping-/110760-1503321.html :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Με αυτά που λές, σε έχουν βάλει όλοι στις μαύρες λίστες. Σε λίγο ούτε τσιγάρα από πακιστανό περιπτερά δεν θα μπορείς να ψωνίσεις. Και εγώ θα ψωνίζω με ψευδώνυμο!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 γιατι δεν παιρνεις ενα ολοκληρο... και φτηνεις τα ...κουκουτσια. ;) http://www.tradetang.com/for-sale/Ricke-cker-Electric-Basses-Yellow-Free-Shipping-/110760-1503321.html :) Ποιό ΑΡΡΩΣΤΟ μυαλό έβαλε τους μαγνήτες και τα κλειδιά; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Και θα συμπληρώσω χωρίς αστεία...5 Τσεχες, Βουλγάρες κλπ= ένα όργανο που θα σε βγάζει παλικάρι ΠΑΝΤΟΥ και θα το χαρεί και το παιδί σου ακόμα. Εσύ, είσαι φίλος μου! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 γιατι δεν παιρνεις ενα ολοκληρο... και φτηνεις τα ...κουκουτσια. ;) http://www.tradetang.com/for-sale/Ricke-cker-Electric-Basses-Yellow-Free-Shipping-/110760-1503321.html :) Αυτό είναι κινέζικη κόπια έτσι? Γιατί αλλιώς θα φάω τα μαλλιά που δεν έχω!!!!!!!!! (θα τα μακρύνω πρώτα) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Αυτό είναι κινέζικη κόπια έτσι? Γιατί αλλιώς θα φάω τα μαλλιά που δεν έχω!!!!!!!!! (θα τα μακρύνω πρώτα) ΚΙΝΕΖΙΚΗ? Τσέχικη είναι!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 ΚΙΝΕΖΙΚΗ? Τσέχικη είναι!!!!!! Είσαι κακούλης ρε!!!!! Αφού ποτέ δεν σε αμφισβήτησα πως είναι κινέζικες οι τσέχες!!! Είναι σαν τα κινέζικα ρούχα που εισάγονται από Ιταλία και τα λένε ιταλικά!!! Πάντως τα συγκεκριμένα μπάσα μπροστά στις κόπιες των Τσέχων δεν πιάνουν μία από θέμα εμφάνισης... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Είσαι κακούλης ρε!!!!! Αφού ποτέ δεν σε αμφισβήτησα πως είναι κινέζικες οι τσέχες!!! Τώρα είσαι και εσύ φίλος μου...ΑΠΟΧΟΡΟ από αυτό το θέμα για σήμερα, εκτός εάν προκληθώ! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savvas-kinetic Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Εσύ, είσαι φίλος μου! Χαχα! Νασαι καλα Marathon! Ανταποδίδω! Bass, amps and R'n'R!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2009 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Όποιος γράψει το 300στό post στο thread - ώστε να φτάσει τις ΤΡΙΑΝΤΑ (30) ΣΕΛΙΔΕΣ και να εμπεδώσουμε πλήρως όλα τα trivia γύρω από τις τσέχικες κιθάρες - έχει κερασμένη μία Bach και μία παγωμένη Pilsner Urquell από μένα. ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση