kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Τέτοιο αντι-τσέχικο μένος πιά, ούτε οι ρώσοι κομμουνιστές. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Τέτοιο αντι-τσέχικο μένος πιά, ούτε οι ρώσοι κομμουνιστές. Εσύ και ο άλλος (ο Evris) έχετε καταστρέψει τον κοσμάκη εδώ μέσα ;D ;D ;D...ρελάνς http://cgi.ebay.co.uk/TOP-NEW-4-STRING-THUNDERBASS-FROM-INFINITY_W0QQitemZ370231159068QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item56337f291c&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1683%7C293%3A1%7C294%3A50 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Εσύ και ο άλλος (ο Evris) έχετε καταστρέψει τον κοσμάκη εδώ μέσα ;D ;D ;D...ρελάνς http://cgi.ebay.co.uk/TOP-NEW-4-STRING-THUNDERBASS-FROM-INFINITY_W0QQitemZ370231159068QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item56337f291c&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1683%7C293%3A1%7C294%3A50 Αν νόμιζες ότι δεν το έχω ΗΔΗ τσεκάρει, είσαι πολύ γελασμένος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Αν νόμιζες ότι δεν το έχω ΗΔΗ τσεκάρει, είσαι πολύ γελασμένος. Και...? συμπέρασμα? Ποιό φτηνά γίνεται? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά άλλος ο τσέχος, άλλος ο κινέζος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Ναι αλλά άλλος ο τσέχος, άλλος ο κινέζος. Με την ίδια λογική δεν είναι κινέζος αλλά Γερμανός!!! Aφου επιμένεις όμως...δεν έχω άλλη επιλογή...ΑΠΟΧΟΡΟ!!!! Αύριο πάλι... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Ποιά λογική; Είπαμε άλλο τσεχία, άλλο κίνα, το νιώθεις αμέσως μόλις την αγγίξεις την τσέχα σε μέρη απόκρυφα, τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Φημες ομως λενε οτι δεν τολμησες να καρφωσεις Τσεχα σε ενισχυτη , γιατι φοβηθηκες μηπως πεταξεις τις δικες σου .....(στην πισινα) ;D ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Όχι, απλά πάρτο σαν ..."εάν φτιάξεις ένα όργανο όπως το φαντάζεσαι (και εάν η φαντασία σου έχει κάποια βάση και ξέρεις τι θέλεις), δεν το βαριέσαι" Μια τσέχα δεν θα τη πάρεις γιατί είναι ωραίο όργανο αλλά γιατί θα σου γεμίσει το μάτι. Πραφανώς και θα τη βαρεθείς (όπως λές) γιατί δεν θα σου γεμίζει το αυτί. Η γνώμη μου (θα την ξαναπώ γιατί έχω περάσει το στάδιο του φτηνού και εγώ...) είναι αυτοπειθαρχία, λίγο περισσότερη οικονομία... 3 τσέχες κάνουν ένα όργανο που δεν θα βαρεθείς...τέσσερεις τσέχες ένα όργανο που θα ζηλεύουν πολλοί!!!! Με 200 την μεση τσεχα και 3000 την μεση VOS μια προταση κοντα στην πραγματικοτητα θα ηταν: 15 τσεχες σε ολα τα χρωματα και σχεδια, κρεμασμενες ολες μαζι ταυτοχρονα στην πλατη σου, κανουν ενα οργανο που το σηκωνεις ευκολοτερα απο μια VOS. (Και τωρα σταυρωστε με, σταυρωστε με, στα χερια σας σηκωστε με) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2009 Φημες ομως λενε οτι δεν τολμησες να καρφωσεις Τσεχα σε ενισχυτη , γιατι φοβηθηκες μηπως πεταξεις τις δικες σου .....(στην πισινα) ;D +9999999999 ουτε τις κινεζες τολμησε κανεις να καρφωσει στον ενισχυτη.... γιατι μετα ... μπορει να ειχαμε ...την καταρευση του χρηματιστηριου.. ;D και πανε οι επενδυσεις ;D ;D ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση