ignantios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Καλά τα λες ignantios για το χρώμα αλλά μην ξεχνάμε ότι το Poser-factor ;D είναι πολύ σημαντικό :) εχεις τα δικια σου σε αυτο....ειδικα στις γυναικες........ειναι το Α και το Ω ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 ναι οκ αυτο εννοω για blues ειναι καλυτερη(ταιριαζει καλυτερα)η 50's ειναι ετσι? και οι 2 κανουν για blues αλιμονο fender ειναι με vintage μαγνητες και οι 2 ...αρα την κανουν την δουλεια.....απο κει και περα ποια θα σου κατσει εσενα ειναι το θεμα....δεν χρειαζεται αλλο αναλυση πιστεψε με ...πας ακους .....εχεις λεφτα παιρνεις....δεν εχεις λεφτα (οπως εγω ;D) τα βαζεις σε καρτα και μετα μουτζωνεσαι για τις δοσεις οπως εγω.......life is soooooooooooooo simple :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
COSMIC22 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 ωραια οντος ειναι απλα τα πραγματα παω αυριο να τις δοκιμασω και θα σας πω τις εντυπωσεις μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mitzelos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Να προσθέσω φίλε μου ότι οι μαγνήτες που έχουν ήδη οι κιθάρες αυτές (και οι '50s και οι '60s) είναι αξιοπρεπέστατοι...Διαβάζω κατα καιρούς διάφορους που λένε ότι η vintage σειρά γενικά είναι φοβερή αλλά με άλλους μαγνήτες.Εμένα αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο.Φυσικά αν θέλεις πιο επαγγελματικό και ψαγμένο και ποιοτικά καλό ήχο θα δώσεις 100 και 150 ευρώ να βάλεις τους Tex-Mex και τους Duncan αλλά η σειρά classic (είτε player είτε series) έχει πολύ καλή ποιότητα μαγνητών.Όπως φυσικά σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω αν έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποιο όργανο και μετά να προχωρήσεις σε αγορά, φυσικά και να το κάνεις.Θα καταλάβεις μόνος σου ποια είναι η κατάλληλη!Και όσο για τα blues που ρώτησες πιστεύω ότι η '50s (κατα τη γνώμη μου γιατί κι εγώ αυτήν έχω) είναι πιο κατάλληλη και μάλλον μιλάμε και για maple στην ταστιέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raindog Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 στις διαφορές ανάμεσα στην classic player 50's και 60's να προσθέσω μία ακόμη -ίσως όχι και πολύ σημαντική-, το custom wiring της 50's, όπου η θέση 4 είναι neck και bridge μαζί. Δεν ξέρω αν η 60's έχει κάτι ανάλογο, πάντως για της 50's στο site της fender τα specs είναι λάθος. επισυνάπτω τη σχετική εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2012 Θα προτείνατε αυτή την κιθάρα (την 50'ς) για Pink Floyd στυλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση