Προς το περιεχόμενο

Ποσοι παιζετε με κεφαλη και καμπινα σπιτι σας!?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 82
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ουτε απλα,ουτε ξαστερα.. ;D

αλλωστε υπαρχουν αρκετα... καλυτεροι και εμπειροτεροι κιθαριστες απο εσενα που διαφωνουν καθετα με αυτα που λες... ;D

http://www2.gibson.com/News-Lifestyle/Features/en-us/10-huge-sounds-recorded-521.aspx

Niko εγω δεν μιλαω για καταστασεις live... Προσωπικα θεωρω οτι σε λαιβ κατασταση οπου παιρνεις τον ηχο με μικροφωνο απο την καμπινα και βγαινεις στα μονιτορς τοτε και ενας κομπο20-30βατ ειναι οκ... Αν ομως περιμενεις να βγαλεις στο σπιτι σου η στο στουντιο εναν μεγαλο ηχο μονο μεσα απο την καμπινα σου τοτε θες και μεγαλο wattage και μεγαλη καμπινα... Εφοσον θες να ακους ηχο απο καμπινα και οχι απο μικροφωνο κτλ κτλ

Εξαλλου αν δεν κανω λαθος κι εσυ ενα τερατακι mesa mark 1 κατεχεις...

Περαν τουτου μιλαω απο την σκοπια του μεταλλα... Οποτε αν θες headroom δεν μπορεις ουτε με 20 ουτε με 30...Τουλαχιστον δεν γινεται στο επιπεδο που το κανεις ενας ενισχυτης πανω απο 50 βατ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να μην ανοιγω αλλο thread (και μιας και καποιος ξεθαψε τουτο απο το '09), εχω εναν HT-5 Vlakstar ο οποιος ειναι μεν οκ για το σπιτι αλλα δεν αρκει για προβα, ποσο μαλλον για live.

Αν του "πεταξω" μια καμπινουλα  2x12 θα ακουγεται πιο δυνατα;

Ναι οσο πιο πολλα μεγαφωνα εχεις τοσο πιο "δυνατα" θα ακουγεται ο ενισχυτης σου μια και ο ηχος θα "απλωνεται" περισσοτερο.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Για να μην ανοιγω αλλο thread (και μιας και καποιος ξεθαψε τουτο απο το '09), εχω εναν HT-5 Vlakstar ο οποιος ειναι μεν οκ για το σπιτι αλλα δεν αρκει για προβα, ποσο μαλλον για live.

Αν του "πεταξω" μια καμπινουλα  2x12 θα ακουγεται πιο δυνατα;

Εξαρταται τι μεγαφωνα εχει μεσα... Δεν θα κερδισεις ενταση παντως ιδαιτερη αλλα headroom ... Πιο μεγαλος ηχος... Τι μεγαφωνα εχει η καμπινα σου ?

Δεν εχω καμπινα - ακομα...  :)

Μονο τον combo

αντι να δωσεις χρήματα για καμπίνα δεν πουλάς το 5αρι να πάρεις το ht-20 ?

Thanasis b εγω εχω την 1959Hw με τη συνοδευτικη καμπινα της και δηλωνω πανευτυχης γιατι εχω βρει το καταληλλο εργαλειο για να διατηρω την ποιοτητα του ηχου μου χωρις να σκαω για τον καθε καφρο drummer που εχω διπλα μου.

Αν θελεις να εχεις ενα μεγαλο ηχο και δε βαριεσαι να κουβαλας στα Live προχωρα αφοβα και δε θα το μετανοιωσεις.

Αλλα θα σε συμβουλευα να προσεξεις και να ταιριαξεις-δοκιμασεις πολλες καμπινες στη κεφαλη(υποθετωντας οτι εχεις αγορασει τη κεφαλη της αρεσκειας σου) γιατι εχουν τρελλες διαφορες. Αυτα απο μενα... :)  

Play loud 'till neighboors start cryin'

Εξαλλου αν δεν κανω λαθος κι εσυ ενα τερατακι mesa mark 1 κατεχεις...

Οχι πλεον...μεγαλωσα και ωριμασα... ;D

Εναν 12αρι tweed deluxe & εναν 18αρι Marshall 1974x εχω & πανω απο το "2" δεν τους εχω ανοιξει ποτε μου.. ;D

Περαν τουτου μιλαω απο την σκοπια του μεταλλα...

ναι αλλα το μεταλ ειναι δεν ειναι το 5% της παραγομενης μουσικης στον πλανητη..οποτε ασε και αυτους που ΔΕΝ παιζουν μεταλ να εχουν μεγαλο ηχο με...μικρους ενισχυτες... ;D   

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου