ikon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Γκατζολία sucks (έκανα στρατό εκεί) :) me too ψαραααα... 239 95 στ 8) πολέμησα και εγώ εκεί....με υπερφυσικούς ποντικούς και γιγάντια κουνούπια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 me too ψαραααα...239 95 στ 8)... 211/91 B.... :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 πολέμησα και εγώ εκεί....με υπερφυσικούς ποντικούς και γιγάντια κουνούπια..... α, εσύ ήσουν με τον κόκκινο μανδύα.... :) :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 [πολέμησα και εγώ εκεί....με υπερφυσικούς ποντικούς και γιγάντια κουνούπια..... τα λεγόμενα γκατζολόπτερα :) και εγώ "πολέμησα" :lol: εκεί... ΔΕΑ(ΣΕΜ) Κυπρίνος. Αν δεν ήταν γι' αυτό δεν θα μου είχε δωθεί η ευκαιρία να δώ κάποια πολύ άσχημα αλλά και κάποια πολύ όμορφα μέρη τα οποία είναι μέρος του τόπου όπου γεννήθηκα και κατοικώ προσωρινώς, μέσα στην πορεία του ταξιδιου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 me too ψαραααα...239 95 στ 8)... 211/91 B.... :) αρχαια ελλαδα :lol: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 πολέμησα και εγώ εκεί....με υπερφυσικούς ποντικούς και γιγάντια κουνούπια..... α' date=' εσύ ήσουν με τον κόκκινο μανδύα.... :) :)[/quote'] χαχαχαχαχαχααααα LOL :D :lol: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riverman Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 269 99 στ' - αλεξ/πολη - ορεστιαδα (γκατζολια στο φουλ δηλαδη). Πάντως, η Ορεστιαδα ειναι υπεροχη πολη και εχει πολυ καλο κοσμο. Δυστυχως δεν θα ελεγα το ιδιο για τον κοσμο της Αλεξ/πολης... P>sunshine where we once laid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 ψαρουκλααααα.... οντος και ο συνεργατης μου ειναι απο εκει και ειναι εξαιρετικο παιδι. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 πολέμησα και εγώ εκεί....με υπερφυσικούς ποντικούς και γιγάντια κουνούπια..... α' date=' εσύ ήσουν με τον κόκκινο μανδύα.... :) :)[/quote'] xμμ..αρχίζω και γίνομαι διάσημος.... να λοιπόν και μια φωτό μου σε μια συναυλία που είχα δώσει παλαιότερα με τον cyberjohny... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2005 αααααααααααααααχααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααχαχαχα :D :D :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση