Προς το περιεχόμενο

Πως θα γίνω όσο πιο γρηγορα γίνεται, πληκτράς;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε δεν είναι τίποτα να παίξεις αρκεί να παίζεις κάθε μέρα 4 ώρες για Κανά χρόνο τουλάχιστον 4Χ365=1460 ώρες πτήσης στο αρμόνιο…

Από εκεί και πέρα μην ακούς και πολλά γιατί υπάρχουν παιδιά που λένε θέλει 5 χρόνια δεν ξέρω και εγώ, αλλά τι 5 χρόνια με μελέτη 1 ώρας την εβδομάδα εννοούν/????

Βάρα μι μασάς  και αφού το γουστάρεις το θέμα, θα δεις αποτέλεσμα και γρήγορα……

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Βασικά στα ωδεία υπάρχουν και μαθήματα για αρμόνιο αλλά κατά την άποψη μου είναι κοροιδία.Όσο αναφορά το πιάνο συμφωνώ θα μάθεις πολλά αλλά θέλει πολύ χρόνο κόπο και προσπάθεια.Εγώ θα πρότεινα να ψάξεις να βρείς κάποιον δάσκαλο που να διδάσκε πλ΄κτρα με μεθόδους πιανιστικές και όχι chord changing που διαδάσκουν στα ωδεία. :)

;)ο dj καλά σου λέει, βρες ένα δάσκαλο ή ακόμα και τη κοπέλα που έπαιζε πλήκτρα, ρώτα τη να σου πει τα βασικά και μετά είναι εύκολο... ελπίζω να βοήθησα ;D

pedals in everything

Μπήκα κατά λάθος στο θρεντ, κιθαρίστας είμαι :)

Το ερώτημα δε στέκει όπως το θέτεις. Δηλαδή αν θα μπορείς να παίξεις πλήκτρα σε συγκρότημα μες το καλοκαίρι; Μπορείς και αύριο να βρεις ένα συγκρότημα με τους οποίους θα παίζεις.

Οπότε μάλλον εννοείς να παίζεις και να σου αρέσει. Και ενδεχομένως να αρέσεις και στα μέλη της μπάντας, και ίσως και σε κάποιο κοινό.

Δεν είναι τίποτα, μερικές χιλιάδες ώρες δουλειάς όπου εναλλάσσεται η απογοήτευση με την κ@*λ@.

Και η διαδικασία του να γίνεσαι μουσικός κρατάει μια ζωή. Και συνεχώς καταλαβαίνεις ότι άλλο νόμιζες στην αρχή και άλλο γίνεται.

Το βασικό είναι να το φχαριστιέσαι. Αλλά με ελάχιστες εξαιρέσεις οι χιλιάδες ώρες ισχύουν...

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Από την wiki, για τον Sid Vicious:

Sid was not recognized as a competent bass player. During an interview for Guitar Hero III, when Sex Pistols guitarist Steve Jones was asked why he instead of Vicious recorded the bass parts of Never Mind the Bollocks, Jones responded, "Sid was in a hospital with hepatitis so he couldn't really play, not that he could play anyway."[13] Sid asked Lemmy, the bassist of Motörhead, to teach him how to play bass with the words, "I can't play bass," to which Lemmy replied "I know." In another interview Lemmy stated "Yeah. It was all uphill. And he still couldn't play bass when he died."[14]

According to Paul Cook, in the few months between joining the band and meeting Nancy, Sid was a dedicated worker and tried his hardest to learn to play; indeed, this period was Cook's favorite in the band.[15] Viv Albertine went further in defense of his ability, saying that one night she "went to bed, and Sid stayed up with a Ramones album and a bass guitar, and when I got up in the morning, he could play. He'd taken a load of speed and taught himself. He was so quick." [16] Keith Levene, a member of The Flowers of Romance with Sid and later a member of The Clash and then Public Image Ltd, also recounts a similar story, "...Could Sid play bass? I don't know, but one thing I do know, was that Sid did things quickly. One night, he played the first Ramones album nonstop, all night, then next morning, Sid could play the bass... that was it, he was ready! I told you, Sid did things quickly!"

Το θέμα φίλε μου είναι να το 'χεις. Το πόσο καιρό θα χρειαστείς είναι θέμα δικό σου και δεν πάει το ίδιο σε όλους. Αρκεί μόνο να γουστάρεις αυτό που κάνεις και τα υπόλοιπα θα 'ρθουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου