ghen Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Θέλω γυναικεία φωνητικά για το "Anthony Rother - Little Computer People (RMX by Cebit/Ghen)". To track είναι εδώ: http://www.mediafire.com/?tn5ueddkzmq Είναι σε D, αλλά μπορεί να αλλάξει σε ο,τιδήποτε. "Little computer people. Living in a digital world. Can('t) you see them on screen ? You are the master, you're the king(key)". Επίσης, αν μπορεί κάποιος να παίξει το sid-like synth line από το original στο 00:33. [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=DGL2ZEkl670 Τέλος, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση για αλλαγή ή προσθήκη. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Αν θες στο κάνω εγώ - πού θες να μπουν τα φωνητικά; Θες ακριβώς τη γραμμή της φωνής όπως είναι στο βίντεο; Κάτι άλλο; Σε Ρε θα είναι πολύ χαμηλά, βγαίνει, αλλά το θες τόσο χαμηλά; :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Eκεί που έχεις περισσότερη άνεση. Αν ανέβουμε πολύ, θα ακούγεται περίεργα, λόγω του σχετικά αργού, για το style, tempo (120). Κυρίως την μελωδία θέλω, αλλά ό,τι ιδέα υπάρχει θέλω να την συζητήσουμε. Βάζοντας παραδείγματος χάρη σε κάποια σημεία δεύτερη φωνή θα ήταν plus. Είναι προαιρετικό και εξαρτάται αποκλειστικά από σένα. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ghen Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Απάντηση σε critical ερώτηση: θέλω την μελωδία που έχουν τα vocoders/ρομποτικά φωνητικά στο δικό μου track και όχι το speech που κάνει σχεδόν ο τύπος στο video. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Κανένα πρόβλημα. Και σε Ρε βγαίνει άνετα (τώρα που το προβάρω) και σε όσο θες (πέφτει και άλλο...). Θα σου γράψω και καμια δεύτερη και αν σου κάνει, έχει καλώς! :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση