allobarr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Όπως σου είπε ο Tugito η υποκρισία του κράτους, δηλαδή τα τσουχτερά πρόστιμα που είναι όντως εισπρακτιικός μηχανισμός και όχι μέριμνα για την ασφαλειά σου, είναι το ίδιο άσχημη με τη δική σου αρνητικότητα απέναντι στο αυτονόητο! Να την φορέσεις δηλαδή την ζώνη... δηλαδή εσύ βλέπεις ότι έχω μια αρνητικότητα στο να φορέσω την ζώνη? μήπως μπορείς να μου πεις και που το είδες αυτό? γιατί από χθες παλεύω να τα αντικρούσω όλα αυτά και μου κάνει τρελή εντύπωση που κανείς σχεδόν δεν κατάλαβε τα 2-3 πράγματα που είπα και έχω γράψει άλλα 50 γιατί κανένας μάλλον δεν μπαίνει στον κόπο να διαβάσει αυτά που γράφει ο άλλος και απαντά σε αυτά που νομίζει πως γράφει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Φίλε allobarr έχω την εντύπωση ότι ο τρόπος που έγραψες την άποψή σου δεν ήταν ξεκάθαρος για να καταλάβουμε το σκεπτικό σου, εξου και οι τόσες απαντήσεις που έχεις δεχτεί. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Φίλε allobarr έχω την εντύπωση ότι ο τρόπος που έγραψες την άποψή σου δεν ήταν ξεκάθαρος για να καταλάβουμε το σκεπτικό σου, εξου και οι τόσες απαντήσεις που έχεις δεχτεί. μα βρε jasemeister 2-3 πράγματα είπα, τα υπόλοιπα ήταν αποκρούσεις.. είπα ότι πρέπει να φοράμε ζώνη από συνειδητοποίηση και όχι από τον φόβο προστίμου, ανέφερα μια περίπτωση φίλου στον οποίο η χρήση ζώνης ίσως αποδείχθηκε επιζήμια, είπα ότι η χρήση ζώνης είναι σωστή αλλά δεν είναι πανάκεια αφού συνίσταται στην αντιμετώπιση του ατυχήματος και όχι στην πρόληψη αυτού και ότι οι δρόμοι και η οδηγική μας παιδεία είναι για τον λούτσο, καθώς και να μην είμαστε δογματικοί με το γράμμα του νόμου γιατί καθημερινά τον παραβιάζουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Φίλε, δεν διαφωνώ στα περί πρόληψης, περί οδηγικής και όχι μόνο παιδείας και περι δρόμων. Ίσα ίσα συμφωνώ! Αλλά το παράδειγμα με το ατύχημα που η ζώνη ΕΤΥΧΕ να λειτουργήσει αρνητικά, τι αποδεικνύει? Και εγώ έχω ακούσει περιπτώσεις που αν δεν φορούσαν ζώνες οι επιβαίνοντες ίσως είχαν ζήσει... Αλλά αυτό είναι η εξαίρεση. Στο topic ξεκινήσαμε να λέμε τις κακές συνήθειες που έχουν πολλοί οδηγοί και που όλοι μας παρατηρούμε καθημερινά. Ο ρόλος του κράτους κατά τη γνώμη μου είναι γελοίος και καθαρά εισπρακτικός (οι αρπακτικές προθέσεις δεν κρύβονται...) Από εκεί και πέρα, ο καθένας μας ας προσέξει στο βαθμό που μπορεί! Οκ αν όλοι οδηγούσαν προσεκτικά, είχαν τις κατάλληλες ικανότητες και σέβονταν τον κώδικα ίσως τα ατυχήματα να ήταν ανύπαρκτα οπότε και να μην χρειάζονταν ζώνες! τώρα όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και για να μην παρεξηγείς τα πράγματα δεν είπα ότι είσαι ενάντιος στο να φορέσεις ζώνη αλλά τα επιχειρηματά σου τι ήθελαν να τονίσουν? Αυτά που πριν λίγο σου ανέφερα μάλλον... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Εμένα πάντως με ξαναγράψανε φέτος και μου ξαναπήρανε το δίπλωμα. Αλλά αυτή τη φορά ήμουν σταματημένος και έξω από το αυτοκίνητο... Ετρωγα σουβλέκι και το θαύμαζα. Και έρχεται κια με γράφει για φιμέ και ελεύθερο τελικό, χωρίς να το ακούσει ή να το μετρήσει εννοείται... Αλητεία.. Αρκουδέηδες! Αισχροί και οι δυο! >:( Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 για φιμέ και ελεύθερο τελικό, χωρίς να το ακούσει ή να το μετρήσει εννοείται... ωρες ωρες αναρωτιεμαι τι γλωσσα μιλατε, εσεις οι νεολαιοι... τι ειναι αυτα??? το φιμε , αναφερεται στο τζαμι? και γιατι απαγορευεται??? το αλλο τι ειναι? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Και μένα μου έπεσε πάνω το σάββατο ένας βλάξ με μηχανάκι. Vrass εσύ φταίς, δεν σε ξαναπάω πουθενά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Και μένα μου έπεσε πάνω το σάββατο ένας βλάξ με μηχανάκι. Vrass εσύ φταίς, δεν σε ξαναπάω πουθενά. Του πα πάντως να μη σου κάνει μεγάλη ζημιά...... Μεγάλωσα και τα ίδια debate ακόμα ακούω Ζώνη, κράνη, απλή αναλογική και πάει λέγοντας Δεν ξέρω. Μου αρέσει ο διάλογος και η επιχειρηματολογία. Απλώς όμως αδυνατώ, ειλικρινά αδυνατώ, να κάτσω να συζητήσω για το δημοκρατικό δικαίωμα της αυτοκτονίας. Προσωπικά δεν είναι είναι αντικείμενα συζήτησης, ούτε πλέον επιλογή μου. Βάζω τη ζώνη στο αυτοκίνητο μόλις μπω μέσα, φοράω το κράνος πριν ανέβω στη μηχανή. Στα ταξίδια με τη μηχανή κιόλας φοράω ωτοασπίδες. Μειώνουν την κούραση κατά πάρα πολύ (και αυτό διατίθεμαι να σας το εξηγήσω). Είναι φυσικές κινήσεις (έξις δευτέρα φύσις εστί) όπως φυσάω τη μύτη μου. Το μόνο "πρόβλημα" που δημιουργείται, όπως ανακάλυψα σε πρόσφατο πείραμά μου, είναι ότι πανικοβάλλομαι (ειλικρινά) χωρίς κράνος. Αέρας, θόρυβοι, όγκος μηχανής κλπ στη μηχανή μου, φαίνονται υπερβολικά. Τα περί επιλογής κλπ κλπ τα χω φάει στη μάπα και το ξαναλέω, ΒΑΡΙΕΜΑΙ να συζητάω το αυτονόητο. Οχι τίποτα άλλο γιατί ως Έλληνες και αμπελοφιλοσοφούντες θα το πάμε στο δικαίωμα επιλογής και στην αυτοδιαχείριση και από το το Shoei στον Μπακούνιν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Προσωπικά δεν είναι είναι αντικείμενα συζήτησης, ούτε πλέον επιλογή μου. Βάζω τη ζώνη στο αυτοκίνητο μόλις μπω μέσα, φοράω το κράνος πριν ανέβω στη μηχανή. Στα ταξίδια με τη μηχανή κιόλας φοράω ωτοασπίδες. Μειώνουν την κούραση κατά πάρα πολύ (και αυτό διατίθεμαι να σας το εξηγήσω). Είναι φυσικές κινήσεις (έξις δευτέρα φύσις εστί) όπως φυσάω τη μύτη μου. Το μόνο "πρόβλημα" που δημιουργείται, όπως ανακάλυψα σε πρόσφατο πείραμά μου, είναι ότι πανικοβάλλομαι (ειλικρινά) χωρίς κράνος. Αέρας, θόρυβοι, όγκος μηχανής κλπ στη μηχανή μου, φαίνονται υπερβολικά. Τα περί επιλογής κλπ κλπ τα χω φάει στη μάπα και το ξαναλέω, ΒΑΡΙΕΜΑΙ να συζητάω το αυτονόητο. Οχι τίποτα άλλο γιατί ως Έλληνες και αμπελοφιλοσοφούντες θα το πάμε στο δικαίωμα επιλογής και στην αυτοδιαχείριση και από το το Shoei στον Μπακούνιν. +12432394857 δεν θα άλλαζα ούτε λέξη ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2009 μα βρε jasemeister 2-3 πράγματα είπα, τα υπόλοιπα ήταν αποκρούσεις.. είπα ότι πρέπει να φοράμε ζώνη από συνειδητοποίηση και όχι από τον φόβο προστίμου, ανέφερα μια περίπτωση φίλου στον οποίο η χρήση ζώνης ίσως αποδείχθηκε επιζήμια, είπα ότι η χρήση ζώνης είναι σωστή αλλά δεν είναι πανάκεια αφού συνίσταται στην αντιμετώπιση του ατυχήματος και όχι στην πρόληψη αυτού Μια και επιμενεις, αυτο που λες ειναι εξισου χαζο με το να λες οτι και η αντιβιωση στις λοιμωξεις δεν ειναι πανακεια (μια και δεν τις προλαμβανει αλλα τις θεραπευει), ενω υπαρχει μαλιστα και 1 περιπτωση στο 100000000 που μπορει και να πεθανεις απο αλλεργικο σοκ εξαιτιας της. Εμένα πάντως με ξαναγράψανε φέτος και μου ξαναπήρανε το δίπλωμα. Αλλά αυτή τη φορά ήμουν σταματημένος και έξω από το αυτοκίνητο... Ετρωγα σουβλέκι και το θαύμαζα. Και έρχεται κια με γράφει για φιμέ και ελεύθερο τελικό, χωρίς να το ακούσει ή να το μετρήσει εννοείται... Αλητεία.. Αρκουδέηδες! Αισχροί και οι δυο! >:( Αν μου τον βρεις τον συγκεκριμενο να τον βραβευσει η Ακαδημια Αθηνων. Εχω βαρεθει να βλεπω αρχικαγκουρες να προσπαθουν να διακρινουν μεσα στη νυχτα σε διασταυρωσεις αν ερχεται κανεις αλλος απο απεναντι, μεσα απο τα φυμε (συνηθως μεμβρανες κολλημενες πανω απο απλο τζαμι)πρωθυπουργικα τζαμια του αυτοκινητου τους. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι κατασκευαστες προσφερουν με φυμε (ποτε μεμβρανες) τζαμια μονο τα πισω πλευρικα παραθυρα των μοντελλων τους καθως και απο τη νομοθεσια απαγορευεται οποιαδηποτε αλλαγη στο παρμπριζ. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση