thanasis b Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Διαβασα οτι το digitech δεν εχει kill-switch (η κατι τετοιο) εννοει οτι δεν μπορεις να διακοψεις με τη μια το εφφε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Αυτό που δεν έχει συζητηθεί εδώ είναι το Timebender, το οποίο από δυνατότητες σκίζει (κάνει τρελά πράγματα) αλλά από ήχο δεν γνωρίζω να σου πω - βιντεοριβιους υπάρχουν νομίζω στον Γιουτιούμπη. Βασικά το EH είναι εντελώς διαφορετικό από τα άλλα δυο, οπότε πρέπει πρώτα να αποφασίσεις αν θες ένα αναλογικό με ιδιαίτερο ήχο αλλά πιο περιορισμένες δυνατότητες, ή ένα ψηφιακό megadelay που κάνει τα πάντα. Δεν ξέρω τι εννοείς με το killswitch αλλά εννοείται πως υπάρχει κανονικότατος ποδοδιακόπτης για on/off. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι το γνωριζω αυτο και μαλλον εχω καταληξει σε κατι που κανει τα ''παντα''. Στο γιουτουμπ μου ακουγεται οκ (οσο μπορω να καταλαβω απο ηχο). Εκανα το πρωτο τηλεφωνο βεβαια σε εισαγωγεα και η τιμη που μου ειπε ειναι πολυ πιο πανω απο τον θωμα Απλα σαν γνωμες μεταξυ boss kai digi τι θα διαλεγατε και γιατι ? (εδιτ πηρα και σε αλλο μαγαζι και πλησιαζει αρκετα η τιμη.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Τελικα πηρα το digitech στην ιδια τιμη με θομαν. Ευχαριστω για την πληθωρα των απαντησεων!! :P :P Κλιπακια απο κυριακη.. Πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες με ωραιο ηχο και πολλα μπιχλιμπιδια πολυ μαρεσε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστω για την πληθωρα των απαντησεων!! :P :P "Πληθώρα απαντήσεων" μέσα σε... 8 ολάκερες ώρες από το προηγούμενό σου μήνυμα δεν υπήρξε όχι λόγω αδιαφορίας αλλά γιατί το Timebender είναι ένα αρκετά καινούργιο πετάλι, και από ότι φαίνεται δεν το έχει πετύχει κανείς αυτοπροσώπως σε κάποιο μαγαζί για να το δοκιμάσει (επομένως θα καταλήγαμε να σου συγκρίνουμε specs από τα σάιτ, κάτι που θα μπορούσες να κάνεις και μόνος σου). Μάλλον το έχει πάρει το μάτι μου κάπου αλλά δεν σκοτώθηκα να το τεστάρω. Το Εlectroharmonix και το Boss για τα οποία ρώτησες έχουν ήδη συζητηθεί κατά κόρον παλαιότερα... Κατά τα άλλα, με γεια. :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nicholas_Chili Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 έχω πάθει ζημιά με το Nova Repeater της TC Electronic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 εγω με το mad professor πολυ καλο και δεν αλοιωνει τον ηχο της κιθαρας Ακριβο ομως βεβαια τετοιες μερες που περναμε,,,,σε λιγο αν θελουμε delay θα παιζουμε την ιδια φραση δυο φορες inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 βεβαια τετοιες μερες που περναμε,,,,σε λιγο αν θελουμε delay θα παιζουμε την ιδια φραση δυο φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση