yngwie_m Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Καλησπέρα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Στην κιθαρα μου έχω 2 humbuckers. Το tone pot ειναι push-pull και όταν το σηκώνεις splitarei τους μαγνήτες. Αν τώρα στη θέση neck έχουμε ένα μαγνήτη του τύπου DiMarzio Fast Track 2 DP182 που είναι humbucker αλλα σε μέγεθος single coil το push-pull κάνει κάτι ή όχι; Δηλαδή αυτοί οι μαγνήτες splitάρονται ή όχι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους δώσουν τα φώτα τους. :) I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 O συγκεκριμενος μαγνητης splitαρει, οπως και οποιοσδηποτε humbucker με 4 καλωδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2009 Επίσης υπάρχουν και μονοί που σπλιτάρουν!!! Πως; Αμέ.. Εντάξει δεν σπλιτάρουν ακριβώς, απλώς χωρίζουν πχ τις μπάσες με τις καντίνι (ή ότι άλλο συνδυασμό φανταστεί ο κάθε κατασκευαστής) και μπορείς να τα βάζεις σε σειρά, παράλληλα, in phase, out of phase κτλ κτλ κτλ Εξυπνάδα, που δεν έχει να κάνει με το θέμα, παρά στο ότι οποιοσδήποτε μαγνήτης, ανεξαρτήτου μεγέθους, αν έχει 4 ή και παραπάνω καλώδια, μπορεί να κάνει ό,τι συνδεσμολογία θες. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yngwie_m Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2009 Σας thank you all παρα πολύ για τη βοήθεια. I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση