DeSeCrAtOr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Καλησπερα παιδια,λοιπον θελω να αγορασω ενα distortion πεταλακι....τωρα ειμαι αναμεσα σε Boss metal zone mt-2 και Digitech metal master πιο θα μου προτεινατε?θελω εναν ηχο τετοιο http://www.youtube.com/watch?v=7Q_Tnccye0w (ακουστε το intro μονο ασχετα αν ειναι ακραιο το κομματι) Ευχαριστω live like angel die like a devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 αυτο http://www.thomann.de/gr/mxr_dime_distortion_bodeneffekt.htm το εχεις ακουσει ? ;D Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg-rat Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Δυσκολη αποφαση :) Πιστευω το metal master θα σ'εκανε καλα για τον ηχο που θελεις να παιξεις(full καφριλες δλδ) ;D.Αλλα καλα ειναι να πας και να τα δοκιμασεις καπου και τα δυο.Εγω προσωπικα θα πηγαινα σto mt-2.(Kαθαρα προσωπικη αποψη) φιλικα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Το metal zone δεν νομιζω να σου κανει δουλεια......περισσοτερο για παλαιο thrashodeath ειναι του 80'...... NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DeSeCrAtOr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 εχω checkarei το metal master και πιστευω ειναι πιο heavy απ το boss! live like angel die like a devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 ναι οντως ο ηχος του ΜΤ-2 προσεγγιζει το θρας (MetallicA - kill 'em all) τωρα τα αλλα δεν τα εχω ακουσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DeSeCrAtOr Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Δηλαδη δεν θα μπωρουσε να μου βγαλει τον ηχο που εστειλα στο βιντεο????εννοω αν εχει την ικανοτητα αυτη!το digitech την εχει ανετα.....αλλα θελω να το παω seri μετα boss :P live like angel die like a devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Από τα... υπόλοιπα τι έχεις? Ενισχυτή, άλλα πετάλια κλπ. Γιατί ένα πεταλάκι distortion μόνο του δεν κάνει θαύματα, και ο ήχος που ακούς είναι γραμμένος από άγνωστο, αλλά προφανώς δυνατό εξοπλισμό, και αρκετά επεξεργασμένος. Άσε που αν τον ακούσεις απομονωμένο από τα υπόλοιπα θα'ναι πιθανότατα σαν metal zone σε fender champ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
p@no!!! Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Φίλε έχω το mt-2 και κάνει καλά τη δουλεία του ενώ βγάζει και πολύ καλό ήχο άσε που το χρισιμοποιώ και τώρα που δεν παίζω πια μέταλ γιατί με το equalizer του παίζεις σχεδόν τα πάντα!!! Τον ήχο που μας δίνεις πιστέυω οτι τον πλησιάζει αρκετά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Φίλε έχω το mt-2 και κάνει καλά τη δουλεία του ενώ βγάζει και πολύ καλό ήχο άσε που το χρισιμοποιώ και τώρα που δεν παίζω πια μέταλ γιατί με το equalizer του παίζεις σχεδόν τα πάντα!!! Τον ήχο που μας δίνεις πιστέυω οτι τον πλησιάζει αρκετά!!! οντως το EQ μ@μει αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να προσεγγισει πολυ το melodic metal το ΜΤ-2 νομιζω ειναι φτιαγμενω για ποιο θρας πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση