dean v Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Καλησπέρα στην ομάδα του noiz..Μόλις εχθές πήρα τα πρώτα μου monitors τα yamaha hs 80m ;D και ήθελα να ανεβάσω κάτι για να ακούσω τις πολύτιμες συμβουλές σας.. Εστιάστε όπου νομίζετε.. Όλες οι κριτικές ευπρόσδεκτες 8) (sorry για την φλυαρία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dean v Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Τόσο κακό είναι ρε παιδιά που φοβάστε να μ το πείτε?? :-[ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Υπομονή. Το βράδυ προσφέρεται καλύτερα για ακροάσεις, ώρες γραφείου οι περισσότεροι δεν έχουμε πρόσβαση σε ηχεία. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andsar Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Βρε γαμάτο είναι, αλλά πές και κάτι παραπάνω (το ανεβάζεις σαν ηχολήπτης; παίζεις; και τα δύο; -είναι και κούτσικο και πάνω που μ' άνοιξε την όρεξη, τελείωσε...) Constant Shallowness Leads To Evil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dean v Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 παίζω την κιθάρα και το μπάσο..και κανω τον παραγωγο του εαυτου μου :P βασικα προφανώς έχω σκοπό να το συνεχίσω , άλλα ήθελα περισσότερο να ακούσω γνώμες για τον ήχο πριν το γραψω ολο.. να μπώ στον σωστό δρόμο..είναι οντως μικρούλη αλλά θα τ φτιάξω!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dean v Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 παίζω την κιθάρα και το μπάσο..και κανω τον παραγωγο του εαυτου μου :P βασικα προφανώς έχω σκοπό να το συνεχίσω , άλλα ήθελα περισσότερο να ακούσω γνώμες για τον ήχο πριν το γραψω ολο.. να μπώ στον σωστό δρόμο..είναι οντως μικρούλη αλλά θα τ φτιάξω!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Μια χαρά ακούγεται αν είναι η πρώτη σου προσπάθεια. Προχώρα όμως. Καλά γραμμένα φαίνονται όλα, ειτε με μικρόφωνα είτε direct, το αποτελεσμα μετράει. Πολύ φυσικα τα τυμπανα. ;) Προφανώς loops καλογραμμενα. Συνέχισε λοιπόν και στα υπόλοιπα μέρη και εδώ είμαστε να σου πουμε τη γνωμη μας. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση