DeSeCrAtOr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Γεια χαρα παιδια....λοιπον αυτο το πραγματακι που αναφερω και πιο απανω!μπωρειτε να μου πειτε πια ακριβος ειναι η δουλεια του και σε τι βοηθαει?Ευχαριστω live like angel die like a devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 ειναι κατι σαν μινι ενισχυτης για να χαλας τα λεφτα σου ;D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DeSeCrAtOr Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Ενισχυτης????δηλαδη δουλευει σαν μια παραμορφοση ενος εργοστασιακου ενισχυτη???και γιατι ειναι χασιμο λεφτων???? live like angel die like a devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Είναι μια συσκευούλα σε μέγεθος μεγάλου αναπτήρα που παίρνει 2 ΑΑΑ μπαταρίες. Το βάζεις κατευθείαν πάνω στο jack της κιθάρας και έχει έξοδο μόνο για ακουστικά(μικρο καρφάκι). Απλα είναι ένα μονοκάναλο(μόνο dist.) practice ενισχυτάκι ακουστικών με ρύθμιση έντασης, gain, tone και ένα on/off. Ο ήχος του είναι μέταλ, χωρίς πλάκα, όμως δεν κάνει γι άλλα. Επίσης, δεν τα παει καλά με χαμηλα κουρδίσματα (Β, C, D) γιατι μπουκώνει. Το έχω και το χρησιμοποιώ ώρες κοινής ησυχίας. Μου κάνει για solo και για metallies λόγω του αρκετου gain. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 . Ο ήχος του είναι μέταλ, χωρίς πλάκα, όμως δεν κάνει γι άλλα. Επίσης, δεν τα παει καλά με χαμηλα κουρδίσματα (Β, C, D) γιατι μπουκώνει. Το έχω και το χρησιμοποιώ ώρες κοινής ησυχίας. Μου κάνει για solo και για metallies λόγω του αρκετου gain. Αυτά... Δεν είναι μόνο για Metal It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DeSeCrAtOr Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Μαλιστα ευχαριστω για την βοηθεια παιδια..... live like angel die like a devil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Απλά για να γίνει σαφές και να μην αγοράσει κανείς ό,τι κάτσει, το μοντέλο vox amplug ΜΕTAL ειναι για metal ή άλλα είδη με πολύ gain. Τα υπόλοιπα μοντέλα του amplug όπως πχ. το AC30 είναι ΑΛΛΕΣ συσκευές με ΆΛΛΟ ήχο η καθεμιά. Αν θέλει κάποιος μπορεί να τα αγοράσει όλα αλλά το καθένα θα έχει τη χρήση και τον ήχο του. Ακούστε τα στο site της vox. http://www.voxamps.com/us/support/demos/#amplug http://www.voxamps.com/us/amplug/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση