Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 το παιδί μας δουλεύει! δεν παίζει. να ξέρει το ιντονέισον και να μην ξέρει πως το παλούκΙ λέγεται λαιμός και τα σιδηράκια τάστα πάνω στην ταστιέρα.... μου αρέσει και το όνομα του θέματος: ξεκούρδιστη κιθάρα θα ανοίξω ένα θέμα που θα λέγετε "βρεγμένη σανίδα" και θα λέω: "αν τις φας με βρεγμένη σανίδα, πονάει;;;" Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Παιδιά για ηρεμήστε λίγο γιατί νομίζω ότι αποπήρατε ένα συνφορουμίτη που απλά τυχαινει να είναι εντελώς άσχετος, όπως εγώ πχ. όσον αφορά στο πλέξιμο. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Εκπληκτική ιδέα. Δε θα είχαμε γνωριστεί ποτέ βέβαια, αλλά εκπληκτική ιδέα ακόμα κι έτσι. Έλιωσα ;D Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chimay Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Τέλος καλό, όλα καλά! Μόλις γύρισα από εναν φίλο μου, πολύ πεπειραμένο στις κιθάρες, και έλυσα μια και καλή το πρόβλημα μου. Έμαθα να κουρδίζω και μόνος τελικά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :) Για νέα προβλήματα στο μέλλον να σας ξαναεμπιστευτώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 ναι βρε.. μην κοιτας που εδω περα πεφτει και λιγο δουλεμα...:) για καλο ειναι ;D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gus1984 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Κι άμα ξεχορδιστει πάλι, μην τρέχεις στον φίλο σου, σήκωσε το ακουστικό του τηλεφώνου και έχεις μια ΛΑ καμπάνα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 ναι τετοια να λετε να τον μπερδεψουμε ακομα περισσοτερο ;D learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gus1984 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Ε, αν μπερδευτεί, όπως είναι με το ακουστικό, παίρνει τηλ. τον φίλο του και καθαρίζει... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά! Τέλος καλό, όλα καλά! Μόλις γύρισα από εναν φίλο μου, πολύ πεπειραμένο στις κιθάρες, και έλυσα μια και καλή το πρόβλημα μου. Έμαθα να κουρδίζω και μόνος τελικά. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! :) Για νέα προβλήματα στο μέλλον να σας ξαναεμπιστευτώ? χωρις κουβεντα! 120 κατασκευαστες κιθαρας, συνιστουν σκιπ... ε, νοιζ. αυτοι ξερουν! ο πεπειραμενος φιλος τι λεει αληθεια? αξιζουμε??? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Next week, holding the pick! Stay tuned! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση