dalla_vale Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Έχει ακουσει κανείς το εν λόγω πιατίνι;; Σε 18ρι κατά προτίμηση ;D Διάβασα μερικά καλά review. Προφανώς το θέλω για rock metal. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skyl1n3R Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 μη κανεις το μεγα λαθος και το παρεις. εγω πηρα ενα 16'' απο αυτη τη σειρα και τη 2η μερα ραγισε και απο ηχο ΜΑΠΑ. τελικα το χαρισα σε ενα παιδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 2η μέρα;;; looooool Ευτυχώς δεν το πηρα. Άκουσα ένα 18ρι dh σε ένα studio και ήταν τέλειο! Μάλλον αυτό θα πάρω αν και έχω ένα 14ρι b8 σαν secondary αλλά έχει "splashy" ήχο. Ίσως βέβαια ψάξω και στο ebay για καμια ευκαιρία έως 100 ευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drummer1991 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 EINAI KΑΛΑ ΤΑ STAGG DH KAI SH..ΕΧΩ ΕΝΑ CHINA SH 16" EDV KAI ENA XΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΑΜΑΤΟ THRASHY ΗΧΟ Κ Η DH ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση