dvat Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Εχω χασει καποιον metal δισκο του Xιωτη???? :o :o :o :o :o :o :o :D :D όχι μην ανησυχείς! Ετοίμαζε μια metal δουλειά αλλα τελικά δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει και να την κυκλοφορήσει δυστυχώς... ::) ::) ::) ::) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Πως φτασαμε παλι απο τον Οζ στον Newsted?? Αβυσσος η μαλλον Αναβυσσος 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Για να μην ανοίγω άλλο topic, ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς τα specs της signature Charvel κιθάρας του Jake E. Lee και σε τι τιμές περίπου παίζουν. Έχω βρει μια και λήγει την Κυριακή το auction. ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis maidenakias Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 paidia randy rhoads me ta mpounia ;D kai d3 o wylde ta spaei alla oxi toso oso o randy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 paidia randy rhoads me ta mpounia ;D kai d3 o wylde ta spaei alla oxi toso oso o randy Φιλος καλως ηρθες και γραφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2009 Εμένα μαρέσει όσο έχω ακούσει ο Randy Roads από μελωδία και δημιουργία επίσης μερέσει το feeling που έχει. Θα ήθελα όμως στα Live να βλέπω τον Zakk Wylde... Τρελός αλήτης και great performance... Για όσους τον έχουν δει με Ozzy ελπίζω να συμφωνήσουν για όσους δεν τον έχουν δει.... πρέπει να τον δείτε...... 8) 8) 8) www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidhoh Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2009 jake e lee , εχει γραψει απο τα καλυτερα σολο .... και μετα wylde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2009 Gus G ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2009 Τον Rhoads ποτέ δεν τον πήγα... Κακώς,μεγάλο παικτρόνι. Καταρχήν την ηχάρα που είχε αυτός δεν την έχει κανένας. Και 2ον είναι απίστευτα μελωδικός και τέτοιο feeling αντε βρέστο... www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση