dimgall Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 . Ακριβώς όπως έγινε και με τον Cliff Burton των Metallica... Ο James Newsted ήταν άπειρες φορές καλύτερος ΜΠΑΣΣΙΣΤΑΣ από τον Burton αλλά ακόμα όλοι για τον Burton λένε... (όταν τόνισα τη λέξη μπασσίστας εννοούσα πως το στυλ του Burton δεν ήταν στυλ μπασσίστα αλλά στυλ κιθαρίστα που παίζει μπάσσο. Ενώ ο Newsted ήταν ΜΠΑΣΣΙΣΤΑΣ!!!!) Δεν συμφωνω πολυ πιο ανωτερος σαν μπασσιστας o burton .απο newsted ουτε μια μπασογραμμη του δεν θυμαμαι.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Ψηφιζω Randy γιατι συνδιαζε τεχνικη κ συνθεση! Πραγματικος μουσικος που εκανε δικη του σχολη , ολοι οι υπολοιποι απλα προσπαθησαν να του μοιασουν αντιγραφοντας τον ηχο του , τον τροπο παιξιματος , ακομα κ τα riff ( κλασσικη αντιγραφη απο τον Randy το περασμα ντιμινουιτων στα σολα). Αλλαξε τον τροπο παιξιματος κ τον ηχο στο metal. Μελετημενα σολα με κλασσικες εππιροες αρκετες φορες, δεμενα αρμονικα με τις συνθεσεις. Σαν να ακους ενα βιολι να ροκαρει!!!!! Οχι απλα καλυτερος , ΜΑΚΡΑΝ καλυτερος...!! Τωρα αν μας αρεσει η οχι ειναι αλλη ιστορια ( ...η γνωστη κολοκυθοπιττα) Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 ( κλασσικη αντιγραφη απο τον Randy το περασμα ντιμινουιτων στα σολα). τι να πει και ο Χιώτης δηλαδή, έτσι? :P :P :P Πολύ υπερεκτιμημένος ο Randy... Πολύ!!!! Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Δεν συμφωνω πολυ πιο ανωτερος σαν μπασσιστας o burton .απο newsted ουτε μια μπασογραμμη του δεν θυμαμαι.......... Μάλλον επειδή μια τον άφησαν να γράψει όλο κι όλο... Ο Burton πάλι αλώνιζε ελεύθερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Μάλλον επειδή μια τον άφησαν να γράψει όλο κι όλο... Ο Burton πάλι αλώνιζε ελεύθερα. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ x-minor!!!! Ειδικά στο and justice for all πατήθηκε "καταλάθος" το delete στα track του μπάσσου κατά την διαδικασία της μίξης... Ο Newsted φένεται τι μπασσίστας είναι (με κάτι @@ μέχρι το πάτωμα) στα live... Εκεί που ο Burton σόλαρε σαν βιρτουόζος κιθαρίστας ο Newsted ήταν ογκόλιθος... (χωρίς να θέλω να πω κάτι κακό για τον Burton ετσι? Και ο Harris των Maiden μία απο τα ίδια... Ξεχνάνε οτι παίζουν μπάσσο και παίρνουν το ρόλο της lead κιθάρας... Χωρίς αυτό όμως να μειώνει την αξία τους... Απλώς δεν τους κάνει και πολύ "μπασσίστες"...) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nognir Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Μην βγαίνουμε offtopic παίδες, το αν το κιθαρόμπασο (που νομίζω πριν απ'τους Burton και Harris έπαιξε πρώτος ο Pete Way στην hard rock; Δεν είμαι σίγουρος) δεν θεωρείται μπάσο είναι άποψη που καλύτερα να συζητηθεί αλλού (όσο για το Βurton ή Νewsted, συγκρίνω τι δουλειές βγήκανε με τον καθένα. Έβγαλε καμιά άξια λόγου δουλειά ο Newsted; Αν ξέρει κανένας να μου πει -εκτός Metallica εννοείται-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Μην βγαίνουμε offtopic παίδες, το αν το κιθαρόμπασο (που νομίζω πριν απ'τους Burton και Harris έπαιξε πρώτος ο Pete Way στην hard rock; Δεν είμαι σίγουρος) δεν θεωρείται μπάσο είναι άποψη που καλύτερα να συζητηθεί αλλού (όσο για το Βurton ή Νewsted, συγκρίνω τι δουλειές βγήκανε με τον καθένα. Έβγαλε καμιά άξια λόγου δουλειά ο Newsted; Αν ξέρει κανένας να μου πει -εκτός Metallica εννοείται-) Echobrain, Voivod, IR8/Sexoturica, Flotsam and Jetsam κ.α. Δεν το κόβουμε όμως σε ξεχωριστό θέμα καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 τι να πει και ο Χιώτης δηλαδή, έτσι? :P :P :P Πολύ υπερεκτιμημένος ο Randy... Πολύ!!!! Εχω χασει καποιον metal δισκο του Xιωτη???? :o :o :o :o :o :o :o :D :D Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Ψηφιζω Randy γιατι συνδιαζε τεχνικη κ συνθεση! Πραγματικος μουσικος που εκανε δικη του σχολη , ολοι οι υπολοιποι απλα προσπαθησαν να του μοιασουν αντιγραφοντας τον ηχο του , τον τροπο παιξιματος , ακομα κ τα riff ( κλασσικη αντιγραφη απο τον Randy το περασμα ντιμινουιτων στα σολα). Αλλαξε τον τροπο παιξιματος κ τον ηχο στο metal. Μελετημενα σολα με κλασσικες εππιροες αρκετες φορες, δεμενα αρμονικα με τις συνθεσεις. Σαν να ακους ενα βιολι να ροκαρει!!!!! Οχι απλα καλυτερος , ΜΑΚΡΑΝ καλυτερος...!! Τωρα αν μας αρεσει η οχι ειναι αλλη ιστορια ( ...η γνωστη κολοκυθοπιττα) +2112 ;) ο Randy ειναι ο λογος που μελετησα κ αλλα πραγματα αλλα κ ακουσα πιο σκληρη μουσικη! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=S5zH0kfpbd0&feature=related ΘΕΟΣ http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση