funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Κοίτα...Επειδή σε βλέπω αποφασισμένο για fender τότε θα συμφωνήσω για το highway. Αλλά γιατί δεν κοιτάς και σε καμιά άλλη μάρκα? Εγώ θα σου πρότεινα κάνα Ibanez ή κάνα Cort... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnyOh Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 προτιμώ rosewood ταστιέρα... όσον αφορά στο geddy lee...δε συμπαθώ τα signatures.. εκτός αν βγάλει κάποιο ο Daniel Kessler . . . ;D www.lowercut.com www.theroadmiles.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Αν θες ευελιξία ισως πρέπει να κοιτάξεις και σε κάτι active. Αν έχεις κολλήσει με fender jazz, τότε πάνε για το highway one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos321 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 μπορείς να πάρεις και ενα washburn taurous που και και φοβερη ταστιερα (κατα τη γνωμη μου) +1. Τα washburn ειναι πολυ καλα μπασσα ειδικα οταν ξεκινας. Δηλωνω κατοχος του t14 και με εχει βολεψει απειρα 4 χρονια τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 +1. Τα washburn ειναι πολυ καλα μπασσα ειδικα οταν ξεκινας. Δηλωνω κατοχος του t14 και με εχει βολεψει απειρα 4 χρονια τωρα Το πρόβλημα με τα washburn είναι τα ηλεκτρικά τους... Μια ζωή βγάζουν προβλήματα... Οπότε μετά από κάποια χρόνια πας και τα αλλάζεις όλα και ηρεμείς... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos321 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Το πρόβλημα με τα washburn είναι τα ηλεκτρικά τους... Μια ζωή βγάζουν προβλήματα... Οπότε μετά από κάποια χρόνια πας και τα αλλάζεις όλα και ηρεμείς... καλα εισαι... στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σκοινι ;D ;D ;D ;D κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο οργανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magic Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Φίλε μου το μπάσο που περιγράφεις με τις συγκεκριμένες μετατροπές το έχω εγώ και είναι ένα φανταστικό όργανο ειδικά αν σε ενδιαφέρει το slap αλλά θεωρώ ότι είναι σχεδόν για τα πάντα. Εγώ πάντος δεν το αλλάζω (και ας θεωρείτε το πλέον πεταμένο μου μπάσο από θέμα prestige-μάρκας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση