ex-Barubary Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Τα E-drums με mesh heads προσφερουν καλιτερη μελετη απο τα αυτα που δεν εχουν; Σαν μελετη ενοοω δυναμικες και αισθηση ακουστικων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stmeltemis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Φυσικά. Άλλο feeling η "σίτα" άλλο το καουτσούκ. Αν έχεις λεφτά για mesh heads δώστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skyl1n3R Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 μπορεις και με λιγα λεφτα να παρεις με mesh heads δν ειναι αναγκη να ειναι roland.μπορεις να παρεις μιλενιουμ απο γερμανια και να τους φορεσεις δυχτακια αντι για δερματα που εχουν. εγω αυτο εχω κανει και ειμαι μια χαρα. εχω το mps-300 με dm5 module Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zephyrous7 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 αξιζει να τσεκαρεις και για μεταχειρισμενα pintech τα οποια εχουν mesh heads σε ολα τα κομματια κ οχι μονο στο ταμπουρο (αν τα βρεις πουθενα...). Εχω ενα τετοιο σετ και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο αποψη αισθησης. Εξαλλου ειναι licenced from roland και εχουν τιμιο μεγεθος, τοσο τα τυμπανα (10'') οσο κ τα πιατα(14'', 16'') κ επομενως δε χρειαζεται να ''σημαδεψεις'' για να τα χτυπησεις ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση