Προς το περιεχόμενο

Ο παλιος καλος πετρουτσης

astraxan19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχε γραφτεί με τον RoadKing v1 το Suspended γι'αυτό είναι έτσι ο ήχος. Εμένα δεν με χαλάει βέβαια αλλά σίγουρα δεν έχει τα markIV leads που τον έχουμε συνηθίσει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το live του satch στο montreux? Πρέπει να σπάει απ' ό,τι φαίνεται. Και απο ιδέες πρέπει να δίνει απλόχερα... :)

Hi!! I'm Paul from guitar world!!

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το live του satch στο montreux? Πρέπει να σπάει απ' ό,τι φαίνεται. Και απο ιδέες πρέπει να δίνει απλόχερα... :)

Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι πειρατικά σε θάλασσες και Noiz. ;)

Yes it is!!!

Τραγικό ε? Δε βαριέσαι, κατεβάζω δικές μου ιδέες, με γράφω και στο βίντεο και είμαι άρχοντας και μου μένουν και εβρά για μπύρα ;D ;D

ενα δεν εχεις το live του dreaming #11 παρτο παιζει πανω κατω σχεδον τα ιδια με αυτο που ζητας....και ναι θα παθεις πλακα.......παιζει τα απιστευτα μεσα :o :o :o

RUN FOREST....RUN!!!!

Απο το dreaming έχω αποσπάσματα, όχι ολόκληρο! Και ναι είναι σοκ και δέος ο satriγιάννης! Και το πιο πρόσφατο μου άρεσε που έκανε στην Ινδία, 2005 νομίζω. Αλλά αυτό που δεν έχω είναι ένα ολοκληρωμένο live του της περιόδου '86-'95

Απο το dreaming έχω αποσπάσματα, όχι ολόκληρο! Και ναι είναι σοκ και δέος ο satriγιάννης! Και το πιο πρόσφατο μου άρεσε που έκανε στην Ινδία, 2005 νομίζω. Αλλά αυτό που δεν έχω είναι ένα ολοκληρωμένο live του της περιόδου '86-'95

δες π.μ ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

τοσα χρονια σολα στο λα σε 3000 πενιες το δε/πτο  ... Βαρεθηκα και ψαχνω πιο μελωδικα πραγματα ( scofield , luther allison)

αλλα οσα χρονια και να περασουν αυτος ο ανθρωπος ειναι ηταν και θα ειναι Νο 1 ( για μενα παντα !!!++)

http://www.youtube.com/watch?v=sp1fLW-DS8Q

music is the answer

Πετρούτσης στα καλύτερα του= falling into infinity, scenes from a memory.

Kαι στα 2 έχει απίστευτα ριφφ και σολοζ(ναι-ναι, αυτά τα συναισθηματικα). Ειδικά δε στο πρώτο, είναι από άλλη διάσταση.

Κill the wise one!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου