sepsis Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Είχε γραφτεί με τον RoadKing v1 το Suspended γι'αυτό είναι έτσι ο ήχος. Εμένα δεν με χαλάει βέβαια αλλά σίγουρα δεν έχει τα markIV leads που τον έχουμε συνηθίσει http://www.hsouris.eu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το live του satch στο montreux? Πρέπει να σπάει απ' ό,τι φαίνεται. Και απο ιδέες πρέπει να δίνει απλόχερα... :) Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το live του satch στο montreux? Πρέπει να σπάει απ' ό,τι φαίνεται. Και απο ιδέες πρέπει να δίνει απλόχερα... :) Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι πειρατικά σε θάλασσες και Noiz. ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Τραγικό ε? Δε βαριέσαι, κατεβάζω δικές μου ιδέες, με γράφω και στο βίντεο και είμαι άρχοντας και μου μένουν και εβρά για μπύρα ;D ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link για να κατεβάσω το live του satch στο montreux? Πρέπει να σπάει απ' ό,τι φαίνεται. Και απο ιδέες πρέπει να δίνει απλόχερα... :) ενα δεν εχεις το live του dreaming #11 παρτο παιζει πανω κατω σχεδον τα ιδια με αυτο που ζητας....και ναι θα παθεις πλακα.......παιζει τα απιστευτα μεσα :o :o :o RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Απο το dreaming έχω αποσπάσματα, όχι ολόκληρο! Και ναι είναι σοκ και δέος ο satriγιάννης! Και το πιο πρόσφατο μου άρεσε που έκανε στην Ινδία, 2005 νομίζω. Αλλά αυτό που δεν έχω είναι ένα ολοκληρωμένο live του της περιόδου '86-'95 Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Απο το dreaming έχω αποσπάσματα, όχι ολόκληρο! Και ναι είναι σοκ και δέος ο satriγιάννης! Και το πιο πρόσφατο μου άρεσε που έκανε στην Ινδία, 2005 νομίζω. Αλλά αυτό που δεν έχω είναι ένα ολοκληρωμένο live του της περιόδου '86-'95 δες π.μ ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 τοσα χρονια σολα στο λα σε 3000 πενιες το δε/πτο ... Βαρεθηκα και ψαχνω πιο μελωδικα πραγματα ( scofield , luther allison) αλλα οσα χρονια και να περασουν αυτος ο ανθρωπος ειναι ηταν και θα ειναι Νο 1 ( για μενα παντα !!!++) http://www.youtube.com/watch?v=sp1fLW-DS8Q music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 3:11. Eκσπερματισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Πετρούτσης στα καλύτερα του= falling into infinity, scenes from a memory. Kαι στα 2 έχει απίστευτα ριφφ και σολοζ(ναι-ναι, αυτά τα συναισθηματικα). Ειδικά δε στο πρώτο, είναι από άλλη διάσταση. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση