The Genius Loci Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 ;D ;D Δε τσιγκουνεύομαι, αυτό κάνω. Συνήθως παίρνω 7-8 σετάκια απο αμερική. Αλλά δεν είχα προσέξει οτι μου έμεινε ένα μόνο σετάκι. Αφού λοιπόν το κατέστρεψα, μέχρι να μου έρθει καινούργιο σετ είμαι μειον μια χορδή. Επίσης είμαι φοιτητής σε μια μικρή πόλη της Δανίας που δεν έχει ούτε ένα μουσικό κατάστημα οπότε δεν έχω εναλλακτικές. Ωχ, καταστροφή... :-[ Κουράγιο σύντροφε μπασσίστα... Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 σε κλασική κιθάρα ένωσα τη χορδή με κομμάτι μιας παλιάς για να φτάσει να πιάσει στο κλειδί. ό,τι να ναι :) στο μπάσο δεν ξέρω άμα γίνεται "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 H ρε δεν είναι η τελευταία. Αν είναι όντως η ρε, βάλε τη σολ στη ρε και κουρδισε χαμηλα το μπάσο. Ετσι και οκτάβες σε όλη την ταστιέρα παίζεις. Αν είναι η σολ, rock on regardless. Η σολ είναι βοηθητική χορδή ούτως ή άλλως ;D In any case, σκίσε τις μι & λα μέχρι να ρθει το σετ. Time passes by faster than you know Logo, καλάι, θερμο/οξυγονο/ηλεκτροκόλληση, τριχιές, καρφιά και οδοντικά νήματα δεν δουλεύουν. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά μετά από κάθε αλλαγή κρατώ πάντα ένα σετ μεταχειρισμένες χορδές. Τσιπιά ξε τσιπιά σε αντίστοιχη περίπτωση (σε ζωντανή εμφάνιση που εμφανίστηκε ο Μέρφι με τη παρέα του και δεν υπήρχαν νέες χορδές) ευτυχώς μια μεταχειρισμένη σολ με έσωσε. Από τότε μαζί με τα πολλά σετ νέων (προσοχή πληθυντικός) μου έμεινε κουσούρι και έχω μαζί και ένα σετ μεταχείρω. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά μετά από κάθε αλλαγή κρατώ πάντα ένα σετ μεταχειρισμένες χορδές. :-\ Σωστό που κρατάς χορδές! Λάθος που κρατάς μεταχειρισμένες χορδές... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RockaRolla Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά μετά από κάθε αλλαγή κρατώ πάντα ένα σετ μεταχειρισμένες χορδές. Τσιπιά ξε τσιπιά σε αντίστοιχη περίπτωση (σε ζωντανή εμφάνιση που εμφανίστηκε ο Μέρφι με τη παρέα του και δεν υπήρχαν νέες χορδές) ευτυχώς μια μεταχειρισμένη σολ με έσωσε. Από τότε μαζί με τα πολλά σετ νέων (προσοχή πληθυντικός) μου έμεινε κουσούρι και έχω μαζί και ένα σετ μεταχείρω. :-\ Υποθέτω ότι και ο φίλος που άνοιξε το θέμα έχει κρατήσει τις παλιές χορδές, ας βάλει την μια παλιά μέχρι να έρθει το νεο σετάκι. Αυτάααα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Υποθέτω ότι και ο φίλος που άνοιξε το θέμα έχει κρατήσει τις παλιές χορδές, ας βάλει την μια παλιά μέχρι να έρθει το νεο σετάκι. Εγώ πάλι νομίζω οτι δεν τις έχει κρατήσει γιατί αλλιώς θα την είχε ήδη βάλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 H ρε δεν είναι η τελευταία. Έχεις δίκιο φίλε μου, απο κεκτημμένη ταχύτητα μου ξέφυγε. (όχι όχι όχι. δεν είμαι άσχετος! ;D) Υποθέτω ότι και ο φίλος που άνοιξε το θέμα έχει κρατήσει τις παλιές χορδές, ας βάλει την μια παλιά μέχρι να έρθει το νεο σετάκι. Βασικά αυτό έκανα σήμερα το πρωί αλλά ξενερώνω άσχημα στη διαφορά του ήχου. :-\ Anyway οι καινούργιες είναι ήδη καθ' οδόν. ;D Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση