Nestoras Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Το αποφάσισα θα ποστάρω διασκευή σε Sabbath, και ας είναι με Stratocaster. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 :)μου άρενε εμένανε! http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 :)μου άρενε εμένανε! Και μένανε. Thank's InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Εγώ ποιός είμαι? Με τη μπλέ ή τη πράσινη? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Να αρχίσω τα υπερθετικά ; Οχι. Γιατί: α) Γίνεται μονότονο β) Δεν είναι του χαρακτήρα μου (γκρινιάρης) γ) Θα μας παρεξηγήσουνε ;) Αρα ξεκινάω Τσίμπημα θέλει το μπάσο προς τα πάνω με λίγο περισσότερο definition, η ντραμς είναι πίσω (να δουμε πότε θα το πω αυτό και για μας), και η δεύτερη κιθάρα (στο πρώτο σόλο) θέλει λίγο όγκο (το οποίο, υποθέτοντας ότι είναι ο Pery με την LP, με εκπλήσσει). Κατά τα άλλα......... μέτριοι ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Τσίμπημα θέλει το μπάσο προς τα πάνω με λίγο περισσότερο definition Ακριβως, sabbath ειναι ρε παιδια... δεύτερη κιθάρα Τι την θελατε, sabbath ειναι ρε παιδια... Η φωνη στην... πολυ αρχη αφηνει υποσχεσεις που στη συνεχεια δεν πραγματοποιει. Γενικα, το παιξατε με '80s υφος το οποιο ειναι ωραιοτατο στα υπολοιπα κομματια που εχεις ανεβασει αλλα εδω μου εκατσε... καπως :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Κι εμενα κλασικα μου αρεσε (παιδια το παιζω κι εγω καλα, απλα με μια λιιιγο πιο Zakk Wylde προσεγγιση χχχαχ, με παιρνετε?) Η μονη μου ενσταση, εκτος της ταχυτητας που θα το ηθελα λιγο πιο γρηγορο, ειναι στο θεμα στο 3:52 που θα το ηθελα (ειναι ουτως η αλλως) με πιο πολυ ογκο. Απο εκει και μετα η μπαντα αδειαζει καπως. Ψιλα γραμματα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Να αρχίσω τα υπερθετικά ; Οχι. Γιατί: α) Γίνεται μονότονο β) Δεν είναι του χαρακτήρα μου (γκρινιάρης) γ) Θα μας παρεξηγήσουνε ;) Αρα ξεκινάω Τσίμπημα θέλει το μπάσο προς τα πάνω με λίγο περισσότερο definition, η ντραμς είναι πίσω (να δουμε πότε θα το πω αυτό και για μας), και η δεύτερη κιθάρα (στο πρώτο σόλο) θέλει λίγο όγκο (το οποίο, υποθέτοντας ότι είναι ο Pery με την LP, με εκπλήσσει). Κατά τα άλλα......... μέτριοι ;D O Πέρυ έχει 14 κιθάρες δεν θυμάμαι τι είχε τότε, το πρώτο σόλο είναι vintage strat με χαμηλοέξοδους μαγνήτες ( εξ ου και άδειο, αλλά τι να κάνω αγάπη είναι αυτή). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Τι την θελατε, sabbath ειναι ρε παιδια... Μην τους βάζεις ιδέες και με απολύσουνε! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση