playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Ιγνα μη μασας, ολοι μαζι σου. Ενα σεξ συμπολ εχουμε στο Νοιζ Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Μακαρι όλα να πάνε καλά φιλαράκι...προσοχή και υπομονή χρειάζεται τώρα...ταχεία ανάρρωση σου εύχομαι!! :) If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Ιγνα μη μασας, ολοι μαζι σου. Ενα σεξ συμπολ εχουμε στο Νοιζ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D KAI 3 LOL.......Α...ΡΕ ΤΑΚΗ//////(αυτο ειναι θαυμαστικο ;D) με εκανες και γελασα.........ωραιος..... :P..... ps..........προσπαθηστε με ενα χερι (το δεξι ) να βαλετε θαυμαστικο σε μια προταση οπως θελω εγω διπλα απο το Α ΡΕ ΤΑΚΗ και πειτε μου πως γινεται χωρις να βαλεις μυτη στο πληκτρολογιο >:( >:( >:( RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Μακαρι όλα να πάνε καλά φιλαράκι...προσοχή και υπομονή χρειάζεται τώρα...ταχεία ανάρρωση σου εύχομαι!! :) ευχαριστω πολυ......gmoll...... εν τω μεταξυ παιζει και ενας γυψος μεχρι τον αγκωνα και μου εχει κλεισει και τα δαχτυλα μεσα για να μην τα κουναω......μιλαμε για μεγαλα γουστα καλοκαιριατικα....... ;D σηκωνομαι καθε μερα με μαλλι cure και δεν μπορω ουτε να το φτιαξω....... :o :o RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D KAI 3 LOL.......Α...ΡΕ ΤΑΚΗ//////(αυτο ειναι θαυμαστικο ;D) με εκανες και γελασα.........ωραιος..... :P..... ps..........προσπαθηστε με ενα χερι (το δεξι ) να βαλετε θαυμαστικο σε μια προταση οπως θελω εγω διπλα απο το Α ΡΕ ΤΑΚΗ και πειτε μου πως γινεται χωρις να βαλεις μυτη στο πληκτρολογιο >:( >:( >:( !!!!!!!! Οριστε, αριστεροShift+1 (η βαζεις κατι "αλλο" στο πληκτρολογιο ;D) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2009 !!!!!!!! Οριστε, αριστεροShift+1 (η βαζεις κατι "αλλο" στο πληκτρολογιο ;D) ;D ;D ;D ;D ειχα ξεχασει οτι υπαρχει και αριστερα shift...... :P :P :P ρε τι μαθαινει κανεις RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση