Προς το περιεχόμενο

Drum Stores

DrRhythm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ DRUMMERS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ), ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΚΑ, ΤΟΥ ΤΡΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ DRUMSTORE ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΥΜΠΑΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΕΤ(Π.Χ. ΜΙΑ ΚΑΣΣΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΕΝΑ ΒΑΘΥ 14Χ14) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΡΑΒΟΜΟΥΤΣΟΥΝΙΑΖΟΥΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΩ ΤΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 1,5 ΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΚΩΣΤΑΣ 8) :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εκτός απο αυτά που ανέφερες υπάρχει και ο Διαμαντόπουλος στην Σόλωνος (ύψος εξαρχείων), υπάρχει ένα στην Ιπποκράτους που έχει Premier (??? ονομα κανεις) και του Γαβριήλου (δεν έχω ιδέα που είναι) αλλά μπορείς να το βρέις εδω http://www.gabrieldrums.com/greek/index.htm

Ο τρίμης απ' όσο ξέρω δεν χρεώνει έξτρα για μεμονωμένα κομμάτια απλά καθυστερεί η παράδοση. (εχεις tama όμως?)

Δες και τον τόμαν...

Κώστα ρίξε μια ματιά και στο eBay - κατά προτίμηση στο γερμανικό (.de) ή στο αγγλικό (.co.uk), αλλά και στο αμερικάνικο. Πάντα υπάρχουν μεμονωμένα τύμπανα από διάφορες μάρκες, και μπορείς να βρεις αρκετές ευκαιρίες.

Something Wicked This Way Comes

ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΣΣΑ, ΚΑΜΙΑ 14Χ18, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ¨ΜΑΧΙΜΟ" ΜΑΓΑΖΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ Η ΜΗ, ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ ΔΕ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ... :lol: ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΘΑ ΟΤΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ;.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΝ ΤΡΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ drumstore. ΜΗΠΩΣ ΠΙΑΝΟΜΑΙ ΚΩΤΣΟΣ;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου