Προς το περιεχόμενο

epiphone dot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος και στο forum και γενικα στο θεμα της κιθαρας και θα ηθελα βοηθεια

ψαχνω απο τα χριστουγεννα να αγορασω μια epiphone dot αλλα η τιμες στη ελλαδα μου φαινονται υπερβολικες και με οσα εχω διαβασει εδψ εχω αμφιβολιεσ για παραγγελεια απ'εξω......επισης δεν μπορω να την βρω πουθενα μεταχειρισμενη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν εχεις να φοβασαι τιποτα, τι ακριβως διαβασες εδω? Στις epiphone, τις χαμηλοτερες τιμες τις εχει το thomann http://www.thomann.de/gr/epiphone_the_dot_nt_ch.htm. Δυστυχως δεν ειναι μοντελο που κυκλοφορει πολυ ωστε να βρεις καποια μεταχειρισμενη, εψαχνα και εγω πριν λιγο καιρο.

απλα επειδη διαβασα για καποια προβλημματα οσον αφορα την μεταφορα και οτι πολλοι ειχαν παραπονα κατα την επιστροφη.......γενικα σκεφτομουν να την αγορασω απο το musicstore επειδη υπαρχει και η δυνατοτητα πληρωμης με αντικαταβολη αλλα δεν εχω ξανακανει αγορα απο ιντερνετ γιατι παρολο που η τιμες ειναι σαφως πολυ καλητερες (συγκεκριμενα την κιθαρα την βρηκα ελλαδα μεχρι και 500 ευρω) και γενικα νομιζω οτι ειναι αλλη η αισθηση που εχεις οταν μπορεις να πας σε ενα μαγαζι να την δοκιμασεις και να την αγορασεις αμεσως

500 ε? Μαλιστα... Αυτες που δοκιμαζεις σε καταστηματα μπορει να ειναι σχετικα σεταρισμενες και να σου καθονται ωραια στο χερι ομως δεν ξερεις ποσο καιρο βρισκονται κρεμασμενες σε μια βιτρινα. Απο το εξωτερικο αγοραζεις κιθαρα του κουτιου, στο χρωμα της αρεσκειας σου και φυσικα με εγγυηση. Τα παραπονα που αναφερεις αφορουν μεμονωμενες περιπτωσεις που αντιπροσωπευουν ενα απειροελαχιστο ποσοστο πελατων.

κοιταξε το παραδειγμα ειναι το ακριβοτερο , δηλαδη εννοειτα οτι μπορω να τη βρω φθηνοτερα αλλα αθτη ασ πουμε http://www.musicstuff.gr/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1_3&products_id=749

δεν πρεπει να ειναι ιδιαιτερα σεταρισμενη παντος η πιο φθηνη απο ελλαδα ειναι αυτη http://www.musicstuff.gr/store/index.php?main_page=product_info&cPath=1_3&products_id=749

δεν ξερω αν μπορω να τη βρω οσο στο thomann ,η αν καποιος κανει εισαγωγες απλα μπορει να ακουγομαι περιεργος αλλα θα ηθελα να αποφυγω την αγορα απο ιντερνετ....παντως προς το παρον φαινεται η μονη λυση

με οσα εχω διαβασει εδψ εχω αμφιβολιεσ για παραγγελεια απ'εξω...

Δεν ξέρω πού το διάβασες αυτό, αλλά έχω την εντύπωση ότι στο ΝΟΙΖ γενικότερα, μάλλον επικρατεί η αντίθετη άποψη ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

ναι το εχω καταλαβει και ειναι λογικο αφου απο εξω ειναι πολυ καλυτερα και οποιν ρωταει μου λεει οτι η καλυτερη κινηση ειναι μεσω ιντερνετ...........αλλα δεν ασχολουμε πολυ με το ιντερνετ (οσο περιεργο και αν ακουγεται) και δεν ειμαι πολυ σχετικος με τις παραγελλειες  απο online

γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος και στο forum και γενικα στο θεμα της κιθαρας και θα ηθελα βοηθεια

ψαχνω απο τα χριστουγεννα να αγορασω μια epiphone dot αλλα η τιμες στη ελλαδα μου φαινονται υπερβολικες και με οσα εχω διαβασει εδψ εχω αμφιβολιεσ για παραγγελεια απ'εξω......επισης δεν μπορω να την βρω πουθενα μεταχειρισμενη

Αφου με οσα εχεις διαβασει εδω εχεις αμφιβολιες για παραγγελια απ' εξω, απο Ελλαδα ειναι ακριβη και στα μεταχειρισμενα δεν υπαρχει, ποια ειναι η ερωτηση?

Απανταω και στην αποκατω απο αυτο το comment μου, νεα σου τοποθετηση: Αν μου δινεις μπροστα 52.3 ευρω πανω απο την τιμη thomann, στην παραγγελνω εγω που δεν εχω αμφιβολιες για τις απ'΄εξω παραγγελιες και στην πουλαω καινουρια οταν φτασει σε 10 μερες απο σημερα. Θα ειναι τα πιο σιγουρα και ευκολα 52.3 euro που θα εχω βγαλει.

My love for you is ticking clock, Berserker

συγνωμη παιδια μαλλον σας εσπασα τα νευρα

η ερωτηση μαλλον ειναι αν μπορω με καποιο τροπο να τη βρω εδω οσο εξω

μου εχουν πει  οτι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα πιστευω οτι δεν χανω τιποτα να ρωτησω

και παλι συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος

συγνωμη παιδια μαλλον σας εσπασα τα νευρα

η ερωτηση μαλλον ειναι αν μπορω με καποιο τροπο να τη βρω εδω οσο εξω

μου εχουν πει  οτι δεν υπαρχει περιπτωση αλλα πιστευω οτι δεν χανω τιποτα να ρωτησω

και παλι συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος

Επειδη δεν ειμαι σιγουρος αν επιασες το χιουμορ. ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ. Για να σου δειξω ακριβως οτι ειναι ΠΟΛΥ μεγαλα και ΠΟΛΥ σοβαρα μαγαζια που κανουν καθημερινα ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ογκους πωλησεων και εχουν μεθοδο, τεχνογνωσια, φημη, πιστο κοινο, χωρους, στοκ, εξειδικευμενο προσωπικο, ελληνοφωνους πωλητες, συμφωνιες με μεταφορικες, εκθεσιακους χωρους, τεραστιες αποθηκες, μεγεθη που τρομαζουν και αποδεδειγμενη απιστευτα μεγαλη αξιοπιστια.

My love for you is ticking clock, Berserker

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου