bouzoukleri Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Κυρίες και κύριοι βοηθάτε. Ψάχνω SG κιθάρα (όχι απαραίτητα Gibson) που να έχει από κατασκευής της : Μαόνι σώμα μπράτσο. Μόνο ένα μαγνήτη πίσω. Αν έχετε κάτι υπ'όψιν θα μου ήταν μεγάλη βοήθεια., Ανακάλυψα πως κάτι τέτοιο θα με βόλευε σε συγκεκριμένες συνθήκες. Ο τελικός σκοπός είναι να μοιάζει κάπως έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 http://www.gordonsmithguitars.com/products/category.php?id=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Όχι ακριβώς αυτό που ψάχνεις αλλά για δες αυτήν: http://www.espguitars.com/guitars_matt.html http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_mfa_600_blks.htm Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Μόνο ένα μαγνήτη πίσω. Γιατί αλήθεια; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Θελεις κυριλε κατασκευη? Πολυ ακριβες μου φαινονται οι παραπανω προτασεις. Eγω θα αγοραζα μια μεταχειρισμενη epiphone g400, θα την εξυνα, θα εβαζα στοκο το cavity του neck και στο μισο cavity των ηλεκτρικων, θα αφηνα δυο τρυπες για volume και jack, θα πετουσα πανω οτι high output μαγνητη εβρισκα φτηνο (μεταχειρισμενο), θα την εβαφα tv yellow :o και στο τελος ενα χερακι ρελικαρισμα... τα ειπα και ξαλαφρωσα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Γιατί αλήθεια; Γιατί για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο μου έχει κολλήσει πως για να παίξεις rock δε χρειάζεσαι πολλά. Ένας humbucker πίσω και μια ελαφριά κιθάρα καρφί στο κεφάλι μου φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 κάτι τέτοιο δηλαδή? 61 Les Paul SG Junior Άν δεν σου αρέσει την γυρνάς ανάποδα και γίνεται και ρακέτα.... Θα θες και P90 φαντάζομαι αν και φοβάμαι οτι θα καταλήξεις σε Seymour Duncan Hot Rails.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Είπαμε χαμπάκερ όπως λέμε χάμπουργκερ, Χάμμπος, χαμουτζής, χαμούρα. P90 καλοί για μέταλ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 ...μια ελαφριά κιθάρα καρφί στο κεφάλι μου φτάνει. ότι πρέπει για καρούμπαλο... Θέλω να σε δω τι θα έκανες σε γνήσια Αμερικάνα Tele αν έπεφτε στα χέρια σου.... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Ως γνωστόν όλες οι αμερικάνες είναι υπέρβαρες και κατακρατούν λίπος σε άσχημα σημεία. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση