playloud Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Κοιτα κατα το 3:15 πως κοιταει τον ενισχυτη σα να σκεφτεται "να του χωσω καμμια μπας και παιξει σαν Super Lead"? xaxaxax Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DdwNndhxs1k Εδω ειναι ο YJM και παιζει με Vintage Modern 100αρα κεφαλη , ενω αυτη που παιζει παντα ειναι η 1987x . Παλι ακουω ομως καθαροτατα YJM !!!(Θα μου πεις vintage 1987x - vintage modern σιγα την διαφορα αλλα .... ) ακους και εγω ακουω τον yjm αλλα με λιγο διαφορετικο ηχο..αρα η ερμηνεια ειναι αυτη που ''ακουγεται'' και αντιλαμβανομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Θα μου πεις vintage 1987x - vintage modern σιγα την διαφορα αλλα Εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα (και εντελως διαφορετικες τελικες λυχνιες) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZIKO Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα (και εντελως διαφορετικες τελικες λυχνιες) Ακομα καλυτερα! (αχ αυτες οι kt66 ) ! αρα τελικα ο player κανει την αισθητη διαφορα Tone is in the ear of the beholder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2009 Ακομα καλυτερα! (αχ αυτες οι kt66 ) ! αρα τελικα ο player κανει την αισθητη διαφορα εννοειτε αυτο αλλα με την ερμηνια του οχι οτι αλλαξε ο ηχος..γιατι στην προκειμενη δεν αλλαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση