dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 και μια προστυχη ταινια με τον ευρηματικο τιτλο ''ΜΠΑΙΝΕΤΟΝ'' ειχε μεγαλο ενδιαφερον. ψαξε βρες την φιλε...! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Darky Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 και μια προστυχη ταινια με τον ευρηματικο τιτλο ''ΜΠΑΙΝΕΤΟΝ'' ειχε μεγαλο ενδιαφερον. ψαξε βρες την φιλε...! αυτη δεν την διαφημιζε το περιοδικο ΚΟΛΟΡΣ? ::) I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Καλύτερο από την ταινία. http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Α,χαχαχα! Ο Sheen ειναι μαιτρ σ'αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
publius Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Και εμένα μάπα μου φάνηκε το Signs. Το μόνο ενδιαφέρον ήταν το θέμα των αγρολυφικών. Αν σε ανδιαφέρουν τέτοιες ταινίες και θέματα, πάρε από το video club που πηγαίνεις το Taken (παραγωγή Spielberg) είναι 5 dvd με τρια επισόδεια το κάθε ένα με την ίδια ιστορία σε συνέχειες συνολικά 15 ώρες που πραγματικά αξίζει να δείς. Αν δεν έχεις το χρόνο, γιατί πραγματικά σε κάνει να κολάς αυτή η ταινία, πάρε δές "Κουφώματα Λαδώματα" Ζουγανέλης/Μπουλάς και σχετικοί "Μεγάλη Απόφραξη - Το σκατόμουτρο" Τσάκωνας ή και το "Μαθε παιδί μου μπάσκετ" αλλά αυτή είναι low budget ;D ;D ;D ;D http://www.myspace.com/publiusenigmaband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Αν δεν έχεις το χρόνο, γιατί πραγματικά σε κάνει να κολάς αυτή η ταινία, πάρε δές "Κουφώματα Λαδώματα" Ζουγανέλης/Μπουλάς και σχετικοί "Μεγάλη Απόφραξη - Το σκατόμουτρο" Τσάκωνας ή και το "Μαθε παιδί μου μπάσκετ" αλλά αυτή είναι low budget ;D ;D ;D ;D Θεος, βαλε και τον παπα-Μαλαχια μεσα και εισαι στο υπερπεραν Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση