Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Eιδα χθες, πρωτη φορα, στο Star το Signs, με τα αγρογλυφικα και τον Mel Gibson αν και τελικα ηταν πιο πολυ μυστηριου και φιλοσοφικη παρα sci-fi. Τι ταινιαρα! Πιστευω ειναι απο εκεινες τις περιπτωσεις ταινιων οπου ενα εμπνευσμενο σεναριο παιρνει το πρασινο φως και το ...πρασινο χρημα για να προχωρησει στην παραγωγη αντιθετα δυστυχως απ'οτι συμβαινει συνηθως. Και επειδη εδω ειναι νοιζ, να πω οτι και το σαουντρακ ηταν πολυ εγκεφαλικο και τυλιγμενο στις αναγκες των σκηνων. Ειδικα αυτο που ακουγεται στη σκηνη προς το τελος οπου δειχνει το σπασμενο μπαστουνι του baseball σε συνδυασμο και με το βαρος των πλανων με συγκινησε. Ακουω αποψεις, την εχετε δει, σας αρεσε, δε σας αρεσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Εμενα οταν την ειχα δει μου ειχε φανει μαπα, δεν θυαμαμαι το γιατι, αλλα ετσι ειναι Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Οχι και ταινιαρα! Μηπως ησουν... φτιαγμενος? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Darky Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 lol,οχι και τανιαρα..!.. πανε δες καμια ταινια τοθ Lucio Fulci,Maria Bava,Dario Argento να δεις εκει ταινιαρες :P ::) I dance,with angels,to celebrate the holocaust... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 μάπα.Aκου εκεί νερό ;D Toυ Shyamalan μ'αρεσε μόνο το village (που απ'όσο εχω ρωτήσει δεν αρεσε σε πολύ κόσμο). Σχετικό video : http://www.southparkstudios.com/clips/155700 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Aκου εκεί νερό ;D Χαχαχα..ε, ναι. Η αντίστοιχη εξήγηση στον πόλεμο των κόσμων νομίζω ήταν μακράν πιο ενδιαφέρουσα. ;) Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη είχε κανα δυο πλάνα που βγάζαν αδρεναλίνη χωρίς να βασίζονται τόσο σε δυνατά ηχητικά τρικ (όπως εκείνο που βλέπει τον εξωγήινο στη σκεπή από το παράθυρο).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Ταινιάρα. Κουφή Λεοπάρδαλη τον Παπασούζα τον έχεις δει? Κι αυτή τα σπάει τελείως :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΠΟΧΟΡΩ! My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Ταινιάρα. Κουφή Λεοπάρδαλη τον Παπασούζα τον έχεις δει? Κι αυτή τα σπάει τελείως :) αμα δεν παιζει ο παπα-Μαλαχιας μεσα δε λεει Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 imto (in my tapeinh opinion) μονη αξιολογη ταινια του ειδους ειναι το Contact. ANABAΛΛΟΜΑΙ KAI ΦΤΑΙΕΙ H ΔΙΔΙ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση