Mitzelos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2009 Το πρόβλημα με το κούρδισμα λύθηκε.Μάλλον δεν αναγνωρίζει την ηλ/ακουστική..Εν πάσει περιπτώσει.Αυτό με τα καλώδια που λες δεν μπορώ να καταλάβω.Εγώ έχω 2 καλώδια κανονικά (καρφί-καρφί) αλλά δεν ξέρω αν είναι stereo η mono.Στο V-AMP εγώ συνδέω το καρφί κανονικά στο Input και στην κιθάρα μου και τα ηχεία του pc μέσω μετατροπέα (από μικρό καρφί σε μεγάλο) στην υποδοχή των ακουστικών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Το πάνω βύσμα είναι mono, το κάτω είναι stereo. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mitzelos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Να σαι καλά ρε φίλε!Τελικά mono είναι τα καλώδια μου όλα.Ωστώσο έχω βυσματάκι μετατροπής μικρού καρφιού σε μεγάλου, και mono και stereo..Tι μπορεί να γίνει λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση