Gommer Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Tο πήρα!!!!!!!!!!'Απαιχτο!!!Τρομερό!!!! Παιδιά η ταπεινή μου γνώμη ότι αν δεν είναι λαμπάτος ένας ενισχυτής....άστε. Πήγα λοιπόν στο Λογοθέτη αποφασισμένος να τον δοκιμάσω και μετά να τον αγοράσω.Στην αρχή τον δοκίμασα στον Orange καμπίνα την 15άρα.Απογοητεύτηκα.Ο ήχος ήταν πολύ πλαδαρός και απλονόταν σαν γιαούρτι στο χώρο.Είχα στο μυαλό μου βεβαια την εκδοχή κεφάλη Orange κκαι καμπίνα Ebs.Kι 'ετσι έγινε.Ο ενισχυτής και το όργανο και οι μαγαζάτορες απλά μεινανε με το στόμα ανοιχτό!!!! :o Συνδυασμός Orange AD-200B / Mk3 με την καμπίνα EBS 410-CL με τα 4 δεκαράκια δημιουργήσαν έναν ήχο μοναδικό!!!Πεντακάθαρος ήχος για όλα τα έιδη.Όλο το έυρος το συχνοτήτων ήταν εκεί.Πλούσια πεντακάθαρα μπάσσα, μεσαία που ήταν πραγματικά μεσαία και πρίμα λόγο καμπίνας μοναδικά.Πολύ απλά προσωπικά δεν έχω ακουσει ποτέ μου πιο γλυκό και τσαμπουκαλίδικο ήχο ταυτόχρονα.Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω διοτι είναι κάτι που θα το έχω για μια ζωή.To δοκίμασα και στο στούντιο και ανυπομονώ για το πρώτο gig μαζί του.Θα ακολουθήσει πιο λεπτομερείς παρουσίαση όταν συνέλθω!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyclon Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Μεγειες μεγειες!!! Κερνα μας και κανα κλιπακι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Χαου μπιουτιφουλ! Καλοπαιχτος... ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Zooropean11 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Αυτον ακριβως τον ενισχυτη θελω και εγω! Μεγιεεεεες!!! Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Θηρίο! Μια καμπίνα ακόμα και είσαι έτοιμος για κατεδαφίσεις! Καλόπαιχτο το εργαλείο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Αν και δεν πολυσυμφωνω με το go tube or go home, καλοπαιχτος και με γειες! Πραγματικα καταπληκτικος ενισχυτης. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Ωραιος ρε γατε!!!!! Κλιπακια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ :) Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2009 Ο ήχος ήταν πολύ πλαδαρός και απλονόταν σαν γιαούρτι στο χώρο. :D :D :D :D έχω διαβάσει περιγραφές και περιγραφές, αλλά αυτό ποτε!!! περιμένουμε clips!!!! ;D I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Με γεια ;) Όταν είναι να κάνεις κανένα gig ενημέρωσε μπας και μπορέσουμε και μεις να το ακούσουμε από κοντα 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2009 Πανέμορφος! :o :o 8) Θέλεις να μας πεις; 1. Πώς και είχες αυτή τη καμπίνα στο πίσω του μυαλού σου σαν 2η εκδοχή; 2. Από ότι είδα δεν έχει send/return η κεφαλή. (αν ναι, διορθώστε με). Δε σε ενοχλεί κάτι τέτοιο; 3. Τι αφορούν οι υποδοχές passive και active; ΜΕ ΓΕΙΑ! Καλόπαικτος... ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση