ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 λοιπον , 3ο κλιπ πρεπει ναναι η les paul, 5ο η Prs και 6ο η greco. θα ξανακουσω τα υπολοιπα και θα επανελθω. ;) Nά τα ακούσεις ποιό καλά ;) Εαν το 6 είναι η Greco θα την αγόραζα επιτόπου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Πες ότι θέλεις Μάκη, εμένα μου αρέσει ο ήχος της κιθάρας στα 1 & 7. Δημήτρη.. εσύ αγόρι μου εχεις ακρίβα γούστα 8) Τι δουλειά εχεις με τις σχιστομάτες :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Το 1 (ισως κ το 4) παντως ειναι prs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 To Νο4 είναι η PRS Custom 22 ;) Ξέχασα να βάλω το No8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Δημήτρη.. εσύ αγόρι μου εχεις ακρίβα γούστα 8) Τι δουλειά εχεις με τις σχιστομάτες :P Ωχ στην Gibson Joe Perry έπεσα? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Μηπως (ξαναλεω) η 2 ειναι Greco ( ή ισως και η 7)... ??? It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Μηπως (ξαναλεω) η 2 ειναι Greco ( ή ισως και η 7)... ??? Θα το μάθεις σύντομα ;) αποκάλυψα τα 3 κλιπάκια Τα υπόλοιπα αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Δεν ξερω ποια ειναι ποια,αλλα η Gibson ειναι η καλυτερη. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Δεν ξερω ποια ειναι ποια,αλλα η Gibson ειναι η καλυτερη. Σωστός ο Blue ;D Εδώ δεν μπορεί να τα ξεχωρίσει ο φίλος πού τα έπαιξε ;) Νο1- Joe Perry No2 -Vintage Greco les paul No3 -Vintage Greco les Paul No4 -PRS Custom 22 No5 -Joe Perry No6 -Joe Perry No7 -Joe Perry No8 -PRS Custom 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 4 κλιπακια για τη Gibson παμπονηρε... ;D Τουλαχιστον δεν επεσα και στις 2 επιλογες πανω της, παω να ξανακουσω τα 4 και 8 και να αυθυποβαλλω τα αυτια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση