Regent Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Aυτό είναι το νόημα βρε παιδί μου....τόσοι "ειδήμονες" εδώ μέσα δε θα βρούν από μόνοι τους ποια κιθάρα είναι σε ποιο κλιπάκι; :) ......και άλλοι τόσοι "καλοθελητές" ;) Εκφράζω τη προτίμηση μου στις Gibson σε σύγκριση με τις υπόλοιπες 2 κιθάρες. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ CLIPS. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Στην μία απο τίς 3 κιθάρες είχα περάσει καθαριστικό στίς χορδές. Με αποτέλεσμα να γλυστράνε τα δάκτυλα του. Τι πονηριες ειναι αυτες? Σα δε ντρεπεσαι ;D Οντας τελειως απαιδευτος και χωρις να εχω την παραμικρη υποψια για το τι ακουσα, θα ελεγα πως τα κλιπακια 2 και 6 (μεχρι το 1 λεπτο εστω) μου εκαναν ενα κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Mακη με τα τεστ σου νιωθω οτι δινω πανελληνιες :) :-* ποιες ειναι ποιες? παντως το παιξιμο ειναι ιδιο και δεν ακουω μεγαλες διαφορες. λαδι εχεις βαλει στο 2κλιπ? ακουσα ενα slide και μια επαφη με το τζιν www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Aυτό είναι το νόημα βρε παιδί μου....τόσοι "ειδήμονες" εδώ μέσα δε θα βρούν από μόνοι τους ποια κιθάρα είναι σε ποιο κλιπάκι; :) Είθε να μας φυλάξει ο Ύψιστος από τη στιγμή που θα πω ότι είμαι ή θα το παίξω "ειδήμονας". Έχει όμως ξανασυζητηθεί ότι τα "blind tests" πολύ σπάνια έχουν κάποιο πρακτικό αντίκρισμα, και ακόμη σπανιότερα γίνονται σωστά. Εννοείται πως η αποτύπωση του ήχου μιας κιθάρας δεν συμβαδίζει με την τιμή της και με τα περίφημα ξύλα που αναπνέουν (σαν έναν πυροβολημένο που έλεγε ότι ακούει συγκεκριμένα τις... 59ers LP να κελαηδάνε στις κλασσικές παλιές ηχογραφήσεις). Αυτή έχει σχέση πολύ περισσότερο με την άνεση στο παίξιμο, την καλή της γεωμετρία, το σωστό σετάπ, τους κατάλληλους μαγνήτες, την ομορφιά της και το πόσο συλλεκτική είναι. Ευχαριστώ τον ffmaki και τον φίλο του για τον κόπο τους! Θέλω να πω ότι δυστυχώς δεν μου άρεσε κανένα κλιπάκΗ, εκτός από το νο.1. Οι συγκρίσεις μεταξύ τους πιστεύω ότι είναι μάταιες (στο ένα ακούω λιγότερο od, στο άλλο περισσότερο, χαμηλότερη στάθμη της κιθάρας στο μεν, πιο πάνω στο δε, οι χορδές έπρεπε να είναι όλες καινούργιες, μαγνήτες διαφορετικοί κλπ). Κλείνω λέγοντας ότι είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι αν τις έπαιζα o ίδιος με ένα μαντήλι γύρω απ'τα μάτια μου, θα καταλάβαινα ποια είναι ποια. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 H Ηχογράφηση έγινε το βράδυ και αναγκαστικά χρησιμοποιήσα το Isolation Βοχ. Είναι λίγο κουτί ο ήχος. Οι κιθάρες έπαιξαν στον Neck μετά Bridge με πεταλάκι καί καρφί στον Vox. Οπως τις εγραψα τις έκανα Mp3 Δεν υπάρχει χρόνος για επεξεργασία κλπ. Επειτα δεν αξίζει να αλλάξεις χορδές στις κιθάρες για να τα κάνεις Mp3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Πες ότι θέλεις Μάκη, εμένα μου αρέσει ο ήχος της κιθάρας στα 1 & 7. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Στο 2ο είναι η vintage? :-\ Ωραιο το 2ο και το 7ο... ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amanatidis Ioannis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Έλα φίλε μου, μου άρεσαν πολύ τα 1, 4 αλλά ψηφίζω 6. το 6 μου άρεσε περισσότερο από όλα χωρίς να είμαι ειδικός για το ποιά κιθάρα είναι ποια...απλά μου άρεσε το 6. Την "αγοράζω" ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Ιωάννη σου στέλνω την Γιαπωνέζικη πατάτα ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 λοιπον , 3ο κλιπ πρεπει ναναι η les paul, 5ο η Prs και 6ο η greco. θα ξανακουσω τα υπολοιπα και θα επανελθω. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση