Terries Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Πολυ όμορφη μπράβο πολύ καλή επιλογή ... Φανατικός και εγώ της BCRICH και jackson . Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ για τα comments ρε παίδες. ΖΙΚΟ, η κιθάρα είναι well balanced. Δε τίθεται θέμα nosedive. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yes_man Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Πραγματικα μεγαλε... απο οσες φωτο εχω δει σαυτο το φορουμ, η στελθ σου ειναι απο τις πιο ομορφες.Καλοπαιχτη 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Καλόπαιχτη!!!! Μεγειά. Πολύ ωραία κιθάρα (αλλά να δώσεις τη Nightswan... :( ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Regent Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Παύλο μου εγώ πόνεσα πιο πολύ, και πίστεψε με δε θα τη πουλούσα για οποιαδήποτε άλλη κιθάρα στο κόσμο. TO BEER OR NOT TO BEER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Swan βρισκεις πολλες(φτιαχνεις κ καρμπον καστομ μια,αμα λαχει) τετοιο οργανο δεν βρισκεις. Pull the plug :) H μαλλον το αντιστροφο! :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c.saw Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Παίδες έχοντας την τιμή την προηγούμενη Πέμπτη να πάιξω την κιθαρα στο σπίτι του εν λόγου τυχερού, θα σας περιγράψω ακριβώς τα συναισθήματα...... ΟΤΑΝ έφτασα στο σπίτι του είχα αποφασίσει να το υ ανακοιώσω πως ΠΟΤΕ δεν θα του συγχωρούσα την πώληση της Nightsawn. με το που άνοιξε όμως την θήκη κατάλαβα πως νίθουν οι τύποι συτη διαφήμσησ της Heineken, ου τσιρίζουν...χαχαχα..... αν εξαιρέσουμε το γεγονός πως Unplugged ακούγετε σαν ακουστική χεχχε....το στήισμο της είαν απίστευτο, τόσο βολίκό... και όταν την καρφώνεις στον ενισχυτή...Ω ΘΕΕ ΜΟΥ........ το συναίσθημα ήταν ίδιο με τότε που βλέπαμε την πάμελα στο Baywatch.....ετοιμαστήτε, οταν ανεβει κανα κλιπάκι θα ξεχάσετε όλα τα τσοντο site..... χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι θέλουμε κλιπάκια και βιντεάκια και απ'όλα.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2009 Ωπα, γιατί το είδα τώρα το θέμα!?!!? Μεγειά Μπάμπη, να τη χαίρεσαι την κούκλα! Άιντε να την ακούσουμε κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2009 Αν δε γίνομαι αδιάκριτος πόσο πήγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση