bsiap Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Ενα video που θελω να μοιραστω μαζι σας...Απλα υπεροχο http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=2539741 https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Υπέροχο αλλά χωρίς παρεξήγηση, (γκουχου γκουχου) είναι το τρίτο post που βλέπω εδω μέσα με αυτό το video. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 απιστευτω video...................γουσταρω τετοιους ανθρωπους που νιωθουν αυτο που κανουν!!!! NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Σταματήστε πια να ανεβάζετε αυτό το βίντεο! Με πιάνει μια συγκίνηση, μια ψυχολογία ένα πράγμα και δε μπορώ μετά να δουλέψω... ;D Πάντως όποιος το έχει δει και δεν έχει ανατριχιάσει, καλά θα κάνει να τσεκάρει το σφυγμό του! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Εγώ που δεν έχω σφυγμό :) , θεωρώ σαχλή αμερικανιά να βάζεις μουσικούς από όλο τον κόσμο να τραγουδάνε το μελό "Stand by me"... Το είπα και στην πρώτη εμφάνιση του βίντεο... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Εισαι σκληρο αγορι εσυ, γι αυτο, εμεις ειμαστε συναισθηματικοι τυποι "Ain't no loooove, in the heart of the citeeeeey........" Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Βρε there ain't no love, in the heart of town... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Εγώ είμαι του "slide it in, right to the top..." :) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Κι εγώ είμαι του "if you want it come and get it", αλλά με πιάνουν κι οι ευαισθησίες μου ;D. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2009 Εγω παντως ειμαι "Ready n willing...." (υμνος) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση