munchkin Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 ΟΚ πηγα να γραψω ενα θεμα και εμπλεξα τα μπουτια μου . Ζητω συγνωμη και παραθετω αυτο που απο την αρχη ηθελα να γραψω ... Γραψτε σε καθε ειδος μουσικης ενα απο τα παρακατω μοντελα κιθαρας .. μπορει να ειναι και ενα μοντελο για ολα τα ειδη . δεν μπλεκουμε ενυσχητες /. μπορρειται να βαλετε και κιθαρα που δεν ειναι μια απο αυτες που αναφερω αρκει να κοστιζει μεχρι 1200 ... και απαντηστε μου στην ερωτηση ... Η gibson les paul που πουλαει to musicstore αξιζει τιποτα ??? σε σχεση με τις παλιες καλες les paul ?? http://www.musicstore.com/en_EN/EUR/_Bundle_-GIBSON-Les-Paul-Studio-Limited-inkl.-Valve-Junior-Head-Kabel/art-GIT170 αν θελεται εκφραστε και γνωμη για οποια κιθαρα σας αρεσει . 1) blues - rythm n blues 2) Rock - Metal 3) new age ( satriani - vai) αν και παιζουν και τα εφφε εδω ρολο τελος παντων !! 4) fusion - funk 1) gibson les paul studio 2) schecter Schecter C-1 Exotic Star Snow Leppard η she devil ... 3)ESP LTD H-1001 Duncan ACSB Amber Cherry Sunburst 4) Fender Strat PLUS '87 USA 5)PRS SE ALLENDER SIGNATURE 6) Fender Stratocaster USA 1988 7)American Deluxe Stratocaster sorry που μπερδεψα το μυνημα πρην !!! music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 χμμμ εγώ ως schecterικός, θα προτιμουσα την exotic star ;D την συγκεκριμένη κιθάρα την έχω παίξει σε μαγαζί, οι μαγνήτες μου φάνηκαν αξιοπρεπέστατοι, το μόνο πράγμα που δε μου άρεσε είναι η θέση του switch, αν παίξεις λίγο πιο "funky" κινδυνευεις να αλλάξεις τη θέση τυχαία. πάντως οι gibson και prs δε μου αρέσουν παικτικά, γιατί στο neck joint έχουν το κλασσικό "τουβλο" απο πίσω που δε σε αφήνει να παίξεις στα ψιλά τάστα.. βέβαια αυτό μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας οπότε δοκίμασε καμια αν βρεις ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex GuitarHero Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Δεν ξέρω αν συνφωνεί κάποιος μαζί μου,αλλά ο παρών τίτλος καθιστά το θέμα άχρηστο για μελλοντικές αναζητήσεις. Απ' ότι φαίνεται συγκρίνουμε κιθάρες.... Λοιπόν,+1 στην Exotic Star από εμένα. (edit)Η νέα εισήγηση του θέματος μάλιστα!Ευχαριστούμε munchkin για τη διόρθωση. Balance and practice is the key to success. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 ... Η gibson les paul που πουλαει to musicstore αξιζει τιποτα Huh? σε σχεση με τις παλιες καλες les paul ?? Οι παλιές καλές LesPaul, είχαν τα τριπλάσια λεφτά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 χμμ τώρα που έβαλες και ήδη μουσικής και μπήκε και η ..φεντερ στο παιχνίδι, έχω την εντύπωση οτι αν θες κάτι που να παίζει πολλά ήδη μουσικής, μια στρατοκαστερ θα ήταν ό,τι πρέπει. προσωπικά εμένα μου αρέσουν πολύ οι humbuckers αλλά και οι 2 schecter που αναφέρεις είναι για πιο μεταλλάδικες καταστάσεις. οπότε, να βάλω στο παιχνίδι και την http://www.thomann.de/gr/schecter_diamond_c_1_classic_tb.htm (της οποίας είμαι κάτοχος εδώ και καιρό) η οποία έχει ενα ενδιαφέρων συνδυασμό μαγνητών που της δίνει μια σχετική ευελιξία ήχων ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yes_man Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 http://www.thomann.de/gb/ibanez_s2170_fwntf.htm 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vintager Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Έχεις παίξει με τις κιθάρες που παραθέτεις; Γιατί το βασικό είναι το τι σε βολεύει και τι σε ψήνει από ήχο. Εγώ θα αγόραζα την lp αλλά αυτό δν σημαίνει πως θα σου αρέσει και σένα. Δν ξέρω αν οι παλιές lp έχουν σχέση με τις καινούργιες αλλά είναι μια χαρά κιθάρες αν θέλει κανεις μια lp καθώς είναι μια ιδιαίτερη κιθάρα και με συγκεκριμένο χαρακτήρα. Πάντως δν είναι ευέλικτες κιθάρες στον ήχο τους όπως είναι μια strat. :) Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Απαρνησου τους πειρασμους της νιοτης και κοιτα κατι σε κλασσικο. Παρε μια Strat η μια LP και μια χαρα θα σαι. Οσο για το metal (ιατρικως) δεν ειναι ειδος μουσικης :P Ειναι (παλιο)κατασταση. Και δεν μπορει να σε βοηθησει καμια κιθαρα αν βρεθεις σε αυτην παρα μονο η φυσιολογικη ηλικιακη ωριμανση και ο κουρεας του στρατου :P Αν λοιπον ψαχνεις για μεταλλοκιθαρα κοιτα μονο μην εχει πολλες γωνιες και χτυπησεις κανα γνωστο σου και μετα δε σου μιλαει για ολο το βραδι. Λογικα μετα απο μερικα χρονια σου περνανε τα συμπτωματα της φασης αυτης και ψαχνεις να πασαρεις τις κιθαρες με τις γωνιες σε αλλους γιατι ντρεπεσαι. Ενω Strat και LP ειναι καμπυλες και θα ντρεπεσαι πολυ λιγοτερο. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 εδω εισαι φιλε... παρε αυτο που ειναι ολοστρογγυλο και δεν θα ντρεπεσαι καθολου. το θεμα της ασφαλειας δεν το αναφερψ καν, το καλυψε ο εβρις πριν! http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbj25_banjo.htm πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2009 εδω εισαι φιλε... παρε αυτο που ειναι ολοστρογγυλο και δεν θα ντρεπεσαι καθολου. το θεμα της ασφαλειας δεν το αναφερψ καν, το καλυψε ο εβρις πριν! http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbj25_banjo.htm Harley Benton HBJ-25 - 5 string banjo with mahogany neck and body, rosewood fingerboard, chrome hardware. 22 Frets, Remo Skin, 670mm Scale, Nut width 29mm, 24 Tension screws Να μην ξεχνιόμαστε. (munchin, εξακολουθώ να μη βγάζω νόημα με το τι ψάχνεις με αυτό το θέμα. :) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση