Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 φυσικα , ειμαι ιστορικος τεχνης Πως την βλεπεις αυτη τη τεχνη, εχει μελλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Def, ταπεινά υποκλίνομαι ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 [flash=200,200] Fast forward, στο 0:32. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 O κιθαρίστας στα αριστερά ήταν λίγο ξεκούρδιστος, η μου φαίνεται; Επίσης δεν μου άρεσε η προφορά του τραγουδιστή... Ήταν πολύ μέτρια... Κατά τ' άλλα, Συλλαλητήρια, ήσασταν καταθλιπτικοί, παίξατε πάρα πολλή ώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Kανα growl jam ποτε θα διοργανωσουμε? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2009 Kάνα μεσημεράκι, μετά το φαί... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση