panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Για τσεκάρετε τα παρακάτω videos.... ανατρίχιασα σε πολλά σημεία.....ΦΟΒΕΡΟΙ!! :-X με ένα πρόχειρο search είδα ότι δεν έχουν ξαναμπεί στο νόιζ.....λίγο περίεργο βέβαια... ::) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 το έχω δει το πρώτο...αυτό ο παππούς με τη γενειάδα βασικά είναι που σε ανατρίχιασε, πάω στοίχημα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 το έχω δει το πρώτο...αυτό ο παππούς με τη γενειάδα βασικά είναι που σε ανατρίχιασε, πάω στοίχημα! ;) χεχε....και αυτός πάντως.... :) πριν λίγο μου έστειλαν τα vids με mail και έπαθα πλάκα πάντως.... :o ελπίζω να μην είμαι ο μόνος... :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Το τσέλο δεν είναι απο αλλο πλανήτη ρε παιδια? Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The_Rover Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 πραγματικα πολυ καλο!!! σκαλωσα βεβαια λιγακι οταν ειδα manu chao αλλα να μου πεις αυτος θα ελειπε? learn to swim... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Αφού ο Manu είναι ένας απο εμάς!! ;D ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση