Seezo Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλους!Πριν λίγο καιρό είχα ανεβάσει ένα τραγούδι που μόλις είχα φτιάξει και ζήτησα τις γνώμες σας.Χθες ανέβασα ένα αρκετά παλιότερο και θα ήθελα ξανά, όπως και πριν, όποιος έχει την όρεξη να το ακούσει και να μου πει τις παρατηρήσεις του και τις ιδέες του.Να είστε καλά όλοι! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seezo Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2009 Με συγχωρείτε, μόλις ανακάλυψα ότι δε πόσταρα κανένα κομμάτι.Αυτό, λοιπόν, είναι το εν λόγω κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seezo Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 akra tou tafou siopi... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Casius Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Αδιάφορο. Καλή η μελωδία σου αλλά είναι πολύ κλισέ για να ακουστεί παραπάνω. Έπειτα και η ενορχηστρωση είναι κλισέ. Το άκουσα ολόκληρο το κομμάτι αλλά δεν μου δίνει το κίνητρο να το ακούσω παραπάνω φορές. Θα σου πώ όμως πως είσαι σε καλό δρόμο απλά και μόνο γιατί είναι καλή η προσπάθεια σου. Αναμένω για νέα κλιπς στο μέλλον. ΥΓ: Βγάλε αυτά τα πουλιά που κράζουν, είναι too much. Επίσης όλα τα παραπάνω είναι υποκειμενικά κυρίως, ας ακούσουμε και άλλες γνώμες να δούμε πόσο αντικειμενικά μπορούν να γινουν. Σας χαιρετώ όλους, αυτό είναι το πρώτο ποστ μου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Θα συμφωνησω με τον Casius, βρισκεσαι σε καλο δρομο και τα πουλια με τα κυματα δε με πειραξαν ισως γιατι μ'αρεσει οταν ενα τραγουδι εχει "εξωμουσικα" στοιχεια. Στο κοχι τετοια βαζουν. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
allobarr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 δυστυχώς θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά παραπάνω.. εμένα μου ακούστηκε σαν cafe del mar φάση, με πιό μπανάλ ενορχήστρωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Seezo Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά!Να ειστε καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση