ghen Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Όσο αξιόπιστη και να θεωρείται η απάντηση από το official support, δεν νομίζω ότι είναι κακό να ζητάει κανείς την εμπειρία από συμφορουμίτες, έτσι δεν είναι ? Κρίνοντας από το Support της MOTU και της TC, περισσότερο με βοήθησε το ψαχτήρι σε fora. Σχετικά με τις αναφορές σε cracked λογισμικό, ένα βλέφαρο στην πολιτική του site είναι αρκετό. Ghen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nordmaker Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια . εστειλα τελικα email στην εταιρια και περιμενω απαντηση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jesus Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Εγώ πάνω σε Laptop με Vista έχω βάλει Nuendo και δουλεύει μια χαρά... Να φανταστείς, έχω βγει και σε live... Μήπως δεν έχεις service pack; Η έκδοση νομίζω είναι η 3.2 αν θυμάμαι καλά... Οh Lord...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση