hwept Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Ανοιγω αυτο το θεμα για να γραψουμε κατι οσοι πηγαμε στο θωμα Ο τυπος ειναι το ΧΤΑΠΟΔΙ. Κτηνωδης τεχνικη (τα παντα ολα εχει μελετησει). Εμενα παντως εκτος απο το παιξιμο κ τα stick tricks, τα οποια εχω ξαναδει, με εντυπωσιασε με το μη σταριλικι του και τον αυτοσαρκασμο του (q:γιατι παιζεις acrylic? a: its looks cool). Επισης μου αρεσε που αναφερθηκε στη σοβαρη και συγκεντωμενη μελετη κ ειπε οτι δεν πιστευει στο ταλεντο αλλα μονο στη δουλεια. Τελος πολυ γουσταρα που οταν ρωτηθηκε για πεταλια - ρυθμισεις - ελατηρια - long board κλπ ειπε οτι δεν τον απασχολουν καθολου κ οτι παιζει με τα πεταλια οπως τα βγαζει απο το κουτι.... Αντε οποιος ηταν εκει ας πει κατι Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Ήμουν εκεί και συμφωνώ με τα παραπάνω. Θα ανεβάσω και καμιά φωτογραφία αργότερα. edit - οι φωτογραφίες: Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jim_arpeggiator Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 κ εγω ημουν εκει.....ο τυπος εκτος απο απιστευτος παιχτης μου αρεσε που εκανε κ χιουμορ....εκει που τον ρωτησαν για τα stick tricks που ειπε οτι το αγαπημενο του ειναι''''''κ εβαλε την μπακετα στην μυτη του''''.... ;D ;D ;D ;D 8εος........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis P. Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Ήταν SUPER!!! Αν και δεν είμαι drummer, πραγματικά μου εκανε εντύπωση. Πολύ καλός!!! πραγματικά σαν χταπόδι. 3 kicks (ενα ορθιο σαν floor αριστερά του χωρις δέρμα απο κατω), 4 snares (2 στα πόδια), (μονο!!!) 2 rack toms, 1 floor, 3 hi-hats (2 αριστερά, 1 δεξια), διάφορα πιάτα και......... 2 πόδια και 2 χέρια με τις μπακέτες!!!!!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση