nektarios Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Παιδες εχετε λιγο υποψιν οτι και αυτοι ειναι ανθρωποι ...οκ το ξερω οτι ολος ο κοσμος ξενερωσε με αυτο αλλα τι να γινει ανωτερα βια που λενε... Aκριβώς. Όταν ο άνθρωπος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας στο πλευρό του την γυναίκα του, όταν είναι ένας φτασμένος και καταξιωμένος ΜΟΥΣΙΚΟΣ παγκοσμίου φήμης, είναι γελοίο και απαράδεκτο να υπάρχει αναρτημένο κι αφημένο ένα ΕΜΕΤΙΚΟ κι αβάσιμο σχόλιο με καθαρά ρατσιστικά σεξουαλικά υπονοούμενα κι όχι μόνο. Ντροπή και πάλι ντροπή, ότι κι να πω είναι λίγο, ας το χαίρεται το σχόλιο του ο τύπος αυτός τώρα που έμαθε την αλήθεια . Το μπουκάλι μάλλον είναι κολλημένο στον εγκέφαλό του. Ας φροντίσει να το απομακρύνει άμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Θα παρακαλέσω να αποφευχθούν τα post που απλά επισημαίνουν πόσο άδικο είχαν όσοι πίστευαν ότι είναι "φτιαχτή" η ακύρωση. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και κανείς δεν θα έγραφε για μπουκάλια αν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνθρωπος πάσχει από καρκίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Tελικά αγαπητέ αποδείχτηκε - όσο και αν σου κακοφανεί αυτό - το πόσο γελοίος είσαι . Ο Ντέιβιντ Γκάχαν διαπιστώθηκε πως είχε κακοήθεια στην ουροδόχο κύστη, όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα λίγο πριν τη συναυλία του συγκροτήματος στη Μαλακάσα στις 12 Μαϊου. Ελα ρε μεγαλε, με ανατριχιασες Περαστικα στον τυπο Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Περαστικα στον τυπο ...δεν το λές με τη καρδιά σου... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 ...δεν το λές με τη καρδιά σου... Α, ολα κι ολα ειμαι τυπικος σε αυτα τα πραγματα. Για να το λεω με την καρδια μου θα επρεπε να τον ξερω τον ανθρωπο. Το λεω σαν συναδελφος :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christabel_ Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Παιδιά σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά που λέτε; Το μόνο που αποδεικνύεται, είναι οτι ΕΓΩ είχα δίκιο. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή (Από 7/5/2009 (8:01 ώρα Ελλάδος) ως 31/5/2009) και ανάδρομου Κρόνου (31/12/2008-20:09 ώρα Ελλάδος) έως 17/5/2009 (05:06 ώρα Ελλάδος) δεν υπήρχε περίπτωση να πάει καλά κάτι. Τώρα όμως που βγήκαμε από αυτή την περίοδο, μια χαρά! Προσοχή όμως: "Το 2009 ο ΔΙΑΣ θα είναι μόνο μία φορά ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ: - Από 15/6/2009 (10:50 ώρα Ελλάδος) ως 13/10/2009 (07:35 ώρα Ελλάδος) (27-17 μοίρες Υδροχόου) Το διάστημα αυτό που ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ θα πρέπει να περιμένουμε πολλές καθυστερήσεις και μπερδέματα σε θέματα στόχων, καριέρας και γενικότερα στην πραγματοποίηση των ονείρων μας. Δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για να κάνουμε νέα σχέδια μόνοι ή παρέα με άλλους, καθώς δύσκολα θα πραγματοποιηθούν, ενώ καλύτερα να αποφύγουμε επεκτάσεις και επενδύσεις από τις οποίες μπορούμε εύκολα να βγούμε χαμένοι." Αυτό σημαίνει πως στην Ελλάδα θα καθυστερήσουν πολύ τα πράγματα... Με μια πρόχειρη πρόβλεψη, οι DM θα έρθουν για λάιβ κατά το Δεκέμβριο. Άλλη μια φορά το γραφείο μας ήταν μέσα στις προβλέψεις. Αν θες και συ να μάθεις τι σου κρύβει το μέλλον, αποστολή Χε-SMS στο 6969. Δεκτές και πιστωτικές κάρτες. :D..::Christabel Etheriel::..:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nektarios Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Θα παρακαλέσω να αποφευχθούν τα post που απλά επισημαίνουν πόσο άδικο είχαν όσοι πίστευαν ότι είναι "φτιαχτή" η ακύρωση. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος και κανείς δεν θα έγραφε για μπουκάλια αν μπορούσε να φανταστεί ότι ο άνθρωπος πάσχει από καρκίνο. Περίφημη λογική Δηλαδή αν δεν έπασχε από καρκίνο αλλά από μια απλή γαστρεντερίτιδα, το πόστ με το σφηνωμένο μπουκάλι δικαιολογείται...ή μάλλον το δικαιολογούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nektarios Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Α, ολα κι ολα ειμαι τυπικος σε αυτα τα πραγματα. Για να το λεω με την καρδια μου θα επρεπε να τον ξερω τον ανθρωπο. Το λεω σαν συναδελφος :) Ωραία σχόλια κάνεις στους συναδέλφους σου (διχώς να γνωρίζεις καν τι περνάνε οι συνάδελφοι αυτοί) Φαντάζομαι για εχθρούς τι σχόλια κάνεις... Δεν είναι ντροπή να παραδέχεται κανείς ότι έκανε ένα ατυχές ποστ...και ούτε μαγκιά να το συνεχίζει με ένα ακόμα ατυχές ποστ... Τυπικότητα ...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Ωραία σχόλια κάνεις στους συναδέλφους σου (διχώς να γνωρίζεις καν τι περνάνε οι συνάδελφοι αυτοί) Φαντάζομαι για εχθρούς τι σχόλια κάνεις... Δεν είναι ντροπή να παραδέχεται κανείς ότι έκανε ένα ατυχές ποστ...και ούτε μαγκιά να το συνεχίζει με ένα ακόμα ατυχές ποστ... Τυπικότητα ...??? Γιατι οι.... συναδελφοι γνωριζουν (και τους νοιαζει) το τι περναω εγω? Το ποστ δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ ατυχες αλλα μια ΑΠΛΗ πλακα. Τωρα αμα σου αρεσει η μπαντα και μυγιαστηκες δε φταιω εγω. Δε νομιζεις οτι το κουραζεις πολυ? Αντε για να μην σε σχολιασω σαν.... εχθρο μου :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nektarios Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Γιατι οι.... συναδελφοι γνωριζουν (και τους νοιαζει) το τι περναω εγω? Το ποστ δεν ηταν ΚΑΘΟΛΟΥ ατυχες αλλα μια ΑΠΛΗ πλακα. Τωρα αμα σου αρεσει η μπαντα και μυγιαστηκες δε φταιω εγω. Δε νομιζεις οτι το κουραζεις πολυ? Αντε για να μην σε σχολιασω σαν.... εχθρο μου :) Kάνεις μεγάλο λάθος κύριος!!! Αν είχες παρόμοιο πρόβλημα (χτυπάω ξύλο μακρυά από όλους τέτοια πράματα!!!) θα τους ένοιαζε ΟΛΟΥΣ εδώ στο νοιζ!!! Δεν το κουράζω καθόλου!!! Δεν είναι θέμα γούστου μπάντας, είναι θέμα ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας, ηθικής και σεβασμού προς τον συνάδελφο μουσικό κι όχι μόνο!!! Σχολιασέ με όπως θες, έχεις όλη την δύναμη και την ελευθερία του ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση