Προς το περιεχόμενο

Edwards LP-130 vs Gibson Les Paul VOS 1960

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να σου πω εγω τι γινεται, ως μεγας ψυχολογος.

Ο marathon ρε παιδι μου τις γουσταρει τις Gibson. Τελεια και παυλα. Ειναι Gibsonακιας γιατι ειναι γκατζετακιας. Του αρεσει ο μυθος και το design. Οπως του αρεσει και το MAC εναντια στα φτηνα lego PC.....

Το χειροκροτημα σας τωρα.... Ευχαριστω.

Άνοιξε πολλά, διαφορετικά θέματα και θα σου απαντήσω σς όλα (συγχρόνως)...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 109
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Οπως του αρεσει και το MAC εναντια στα φτηνα lego PC.

Και τα φτηνά lego PC δεν μπορούν να κάνουν ότι ένα μέτριο Mac...άσε που τα pc είναι για τους εργατικούς, ενώ εγώ είμαι τεμπέλης...

Σαν να μου λες καλυτερα να αγορασεις  γκαρσονιερα 20 τετραγωνικων χωρις μπανιο στην πλατεια Κολωνακιου ενω θα μπορουσες να αγορασεις μεζονετα 400 τμ με 2 πισινες στο Περαμα

Εξαρτάται πάντα γιατί το αγοράζεις...και μην ξεχνάς κάποιοι μπορούν να αγοράσουν και τα 2 και να συγκρίνουν.

Έχεις σκεφτεί πόσο κοστίζει η συντήρηση 2 πισινών?...ρώτα τον Evris που έχει...

Και τα φτηνά lego PC δεν μπορούν να κάνουν ότι ένα μέτριο Mac...άσε που τα pc είναι για τους εργατικούς, ενώ εγώ είμαι τεμπέλης...

Χρησιμοποιωντας εικονες απο το γνωστικο πεδιο της ψυχολογιας το οποιο κατεχω απταιστως  :P, οπως αλλωστε φανηκε απο την παραπανω αναλυση, θα σε μεταφερω σε εναν μακρινο τοπο:

Ειμαι στην παραλια. Ο ηλιος καιει την μυωδη πλατη μου. Οι γκομενες χαζευουν το τελεια σμιλεμενο κορμι μου και τα παγωτα λιωνουν και κυλανε απο τα χειλη τους στα στηθη τους. . Η καμερα ζουμαρει. Τι κανω? Μαζευω βοτσαλακια. Ενα - ενα. Τα πιο πολλα που πιανω ειναι μαπα. Ασχημα, κομμενα στραβα, ασυμμετρα, αχρωμα. Τα πεταω. Καπου - καπου βρισκω ενα και το βαζω σε ενα βαζακι. Ειναι τα φτηνα, τσεχικα, κινεζικα βοτσαλακια του evris. Ο χρονος (και κατα συνεπεια και το χρημα) που δαπανησα στο ξεσκαρταρισμα ειναι πολλαπλασιος της αξιας τους. Αλλα ειμαι πλαταρας ρε αδερφε και τελικα ειναι και μαυρισμενη απο τον ηλιο.

Παμε τωρα στο Τζαμπο της Αγ. Παρασκευης, πανω απο τον Βεροπουλο. Η καμερα ζουμαρει. Ωπ, τι εχουμε εδω? Η οικιακη βοηθος του marathon. Αναμαλιασμενη. Βιαστικη. Κουβαλαει και κατι νωπα κοτοπουλα απο τον κατω οροφο και δεν εχει χρονο. Πρεπει να αγορασει μια σακουλιτσα τελεια κομμενα, γυαλισμενα βοτσαλακια για λογαριασμο του. Με πιστοποιηση EC, ISO κλπ. Στα 0.99 euro. Φυσικα και ειναι ευκαιρια με την πτωση του γουαν, πριν 2 μηνες εκαναν 1.22 euro. Και αν τα κρατησεις στο αυθεντικο σακουλι με την ζελατινα τους για 20 χρονια, μπορει και να διπλωσουν την τιμη τους.

Νομιζω οτι μετα απο αυτο το ψυχολογικο ντεμαραζ μπορει να κερδιζεις κατα κρατος σε κιθαρες αλλα οφειλεις να θεωρεις εαυτον ηττημενο στο ζητημα των εντυπωσεων.  :P

Οσο για το φτηνο τρικ της πισινας για να παρεις μαζι σου την φτωχολογια του noiz, εκτος του προφανους λαικισμου, ενα θα σας πω παιδια: Ο marathon ειναι ο ffmakis των πισινων  :o (και βαλτε τον τονο οπου θελετε στην τελευταια λεξη)  :P!

My love for you is ticking clock, Berserker

Μπροστά σε μια καλή les paul,όλα τα υπόλοιπα είναι φτηνά υποκατάστατα.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Κάτι τέτοια λές...και τους εξαγριώνεις. ;D ;D ;D

Ας κάνουμε λοιπόν ένα πάραδειγμα...Gibson Lespaul VS China LesPaul

Ορίστε μου plz την τιμή της Gibson Lespaul

Αγοράζουμε από την Κίνα έτούτη με 130$ (30 το σώμα και 99 τα μεταφορικά)...με λίγα λόγια 95 ευρώ.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280342954987&ssPageName=MERCOSI_VI_ROSI_PR4_PCN_BIX&refitem=270385978316&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&refwidgettype=osi_widget&_trksid=p284.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%252BC%252BP%252BS%252BIA%26itu%3DFICS%252BUFI%252BUA%252BIA%252BUCI%26otn%3D4%26ps%3D10

Την πάμε στο Κακανιάρη και με 250 ευρώ την έχει κάνει καλύτερη και από το εργοστάσιο (βάλε 300 γιατί θα του ζητήσουμε νίτρο για καλύτερη συγκριση)

Τώρα μαγνήτες, κλειδιά...βάλτε να κάνουμε τη πρόσθεση.

Κατά 99,9% έχουμε 2 Lespaul που θα παίζουν το ίδιο, με τα μισά λεφτά η μία με την άλλη...άρα η διαφορά είναι στο logo...εξ ου και έχω δίκαιο για την μεταπωλητική αξία...

Κολωνάκι, Πέραμα...

Δεν μπορείς να φανταστασείς πόσοι θέλουν να πουλήσουν τις κιθάρες τους.

και να πάρουν μια Les Paul.

Εξαιρείται ο studio 54 πού έχει Χοντρό κόλλημα με τίς σχιστομάτες  ;D

Evris, η μεταξύ μας αντιπαράθεση, θα μας οδηγήσει (πιστεύω), σε υπερβολική κατανάλωση μπύρας, που στη παρούσα κατάσταση (καλοκαίρι, μπάκες...) δεν συμφέρει κανέναν. Το σταματάω εδώ

Αλήθεια, τι χημικά βάζεις στη πισίνα?

Δεν μπορείς να φανταστασείς πόσοι θέλουν να πουλήσουν τις κιθάρες τους.

και να πάρουν μια Les Paul.

Εγώ το ξέρω...στον Evris πέστο

Evris, η μεταξύ μας αντιπαράθεση, θα μας οδηγήσει (πιστεύω), σε υπερβολική κατανάλωση μπύρας, που στη παρούσα κατάσταση (καλοκαίρι, μπάκες...) δεν συμφέρει κανέναν. Το σταματάω εδώ

Αλήθεια, τι χημικά βάζεις στη πισίνα?

Πεταξαμε τα γερμανικα και αμερικανικα χλωρια και βασιζομαστε πια σε φτηνους κινεζικους οζοντοτηρες.

My love for you is ticking clock, Berserker

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου