THEOD Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Γεωργία πάμε για μπικ μπαξ.......... Γράψε στοίχους εσύ ,γράφω "μουσική" , βρίσκουμε σεσιονάδες ,κανα πιτσιρίκι απο το greek idol και πάμε για να βγάλουμε φράγκα και να κερδίσουμε την χαμένη δόξα που Αξίζουμε . [move] Τρέμε Φοίβο θα σου φάμε τη δουλειά!!!!!!![/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 Θελω να σου πω με πληρη ειλικρινεια οτι το κομματι μου αρεσε παρα πολυ. Δε θ ασχοληθω με το εφε της φωνης.Αυτα ειναι για μουσικους/παραγωγους και εδω καλουμαστε να λειτουργησουμε ως ακροατες. Το ακουσα 3 φορες. Ειναι η κλασσικη περιπτωση ''αν το λεγε ο Χατζηγιωργος ή ο Κουβάς θα επαιζε την επομενη της κυκλοφοριας σε ολα τα ραδιοφωνα''. Το παληκαρι εχει καλη ποπ φωνη,η μουσικη εδεσε απολυτα με τους στιχους και τους εδωσε την ''ευαισθησια'' που τους αξιζαν,αφου μιλαει για χαμενη αγαπη,χωρις να το ευτελισουν.Με λιγα λογια,το πακετο μου δωσε αυτο που επρεπε για να νιωσω τη νοσταλγια ενος ''απολεσθεντος ερωτα''και να ταξιδεψω σε στιγμες του παρελθοντος... Αν και ταγμενος στο ροκ(ολοι εχουμε ελαττωματα ;D)δεν πρεπει να χουμε παρωπιδες,το κομματι αξιζει. Αλλα ελα που θελει κυνηγι και πολλα αλλα... Καλη συνεχεια και μη σταματατε ποτε. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2010 ΤΗΕΟD,φύγαμε για την επιτυχίαααααα 8) 8) 8) freerock1974, δε φαντάζεσαι με τι χαρά φτιάξαμε το κομμάτι πέρσι και πόσα όνειρα κάναμε, αφού το θεωρούσαμε σίγουρο χιτάκι...Δυστυχώς, χωρίς άκρες δεν πας πουθενά ;) Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση