Προς το περιεχόμενο

"Θα σε ξαναδώ;"

gkou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεωργία πάμε για μπικ μπαξ..........

Γράψε στοίχους εσύ ,γράφω "μουσική" , βρίσκουμε σεσιονάδες  ,κανα πιτσιρίκι απο το greek idol  και πάμε για να βγάλουμε φράγκα και να κερδίσουμε την χαμένη δόξα  που Αξίζουμε .

[move]      Τρέμε Φοίβο θα σου φάμε τη δουλειά!!!!!!![/move]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω να σου πω με πληρη ειλικρινεια οτι το κομματι μου αρεσε παρα πολυ.

Δε θ ασχοληθω με το εφε της φωνης.Αυτα ειναι για μουσικους/παραγωγους και εδω καλουμαστε να λειτουργησουμε ως ακροατες.

Το ακουσα 3 φορες.

Ειναι η κλασσικη περιπτωση ''αν το λεγε ο Χατζηγιωργος ή ο Κουβάς θα επαιζε την επομενη της κυκλοφοριας σε ολα τα ραδιοφωνα''.

Το παληκαρι εχει καλη ποπ φωνη,η μουσικη εδεσε απολυτα με τους στιχους και τους

εδωσε την ''ευαισθησια'' που  τους αξιζαν,αφου μιλαει για χαμενη αγαπη,χωρις να το ευτελισουν.Με λιγα λογια,το πακετο μου δωσε αυτο που επρεπε για να νιωσω τη νοσταλγια ενος ''απολεσθεντος ερωτα''και να ταξιδεψω σε στιγμες του παρελθοντος...

Αν και ταγμενος στο ροκ(ολοι εχουμε ελαττωματα ;D)δεν πρεπει να χουμε  παρωπιδες,το κομματι αξιζει.

Αλλα ελα που θελει κυνηγι και πολλα αλλα...

Καλη συνεχεια και μη σταματατε ποτε.

ΤΗΕΟD,φύγαμε για την επιτυχίαααααα 8) 8) 8)

freerock1974, δε φαντάζεσαι με τι χαρά φτιάξαμε το κομμάτι πέρσι και πόσα όνειρα κάναμε, αφού το θεωρούσαμε σίγουρο χιτάκι...Δυστυχώς, χωρίς άκρες δεν πας πουθενά ;)

Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου