Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Aυτο ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ τρελλο! (και τι σημαινει περικαλω soldering γραφιτη?γιατι κατι τετοιο πρωτη φορα το ακούω!! :lol: :lol: ) εννοω βεβαια οτι ακομα (μεχρι τον ΙΟΥΛΙΟ τουλαχιστον που η χρηση του μολυβιου θα γινει παρανομη στην ΕΟΚ για τις κολησεις) ΟΛΑ τα solders ΕΙΝΑΙ μιγμα γραφιτη & κασσιτερου!!!) Οποτε ουσιαστικα ειναι σαν να σου πουλησε ο αρτοποιος της γειτονιας σου σαν special ψωμι φτιαγμενο απο αλευρι!!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Παντως με 90 ευρω θα σου αλλαζε τους μαγνητες ο ΙΔΙΟΣ ο Seymour Duncan!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Πες μου για Η/Υ να σου πώ από τεχνικής άποψης ότι θές..... είπαμε πριν 3 χρόνια δεν γνωρίζαμε τόσα πολλά από τεχνικής άποψης για τις κιθάρες μας πέρα από ένα βασικό σεταρισματάκι .... και πόσα ακόμα έχουμε να μάθουμε.... ΤΟ ΘΕΜΑ είναι ότι αυτός "πέταξε" την ατάκα του για να μην πω τίποτε άλλο .. την χρέωσε και από πάνω.... και εγώ (εκτός ότι του την πλήρωσα τότε) την έγραψα ΑΥΤΟΥΣΙΑ όπως το είπε ... SOLDERING με γραφίτη παρεπιπτόντως για όλα τα παραπάνω φίλε μου superfank πλήρωσα 450 ευρώ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ!!!! 320 οι μαγνήτες και τα υπόλοιπα Soldering & εργατίκά (ντρέπομουν να πω και ποσα :twisted:) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Ο Χριστος και η Παναγια!Περισσοτερο απο οτι κανει η κιθαρα στον Θωμα δηλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2005 Εμ έτσι είναι τον Θωμάκο και τον Γιωργάκο τον ανακαλύψαμε κατόπιν.... Θυμάμαι όταν ήμαν πιτσιρικάκι 16-17 ετών πριν 13-14 χρόνια ο ίδιος χλεύαζε (για να καταλάβεις για πόσο κάφρους μας περνάγανε τέτοιου είδους μαγαζιά) δεν σε άφηναν να αγγίξεις καν Fender (το όνειρο) και ας ήσουν τύπος προσεκτικός ΄(ούτε κουμπάκι δεν φορούσα στα σημεία που θα ακούμπαγε το όργανο που υποτίθεται ότι θα δοκίμαζα) και σου πέταγε μια τιμη ... USA standard 380 χιλιάδες αστην αυτή μη τη κοιτάς κάνει 420 χιλιάδες.... Γενικότερα ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2005 Εμ έτσι είναι τον Θωμάκο και τον Γιωργάκο τον ανακαλύψαμε κατόπιν....Θυμάμαι όταν ήμαν πιτσιρικάκι 16-17 ετών πριν 13-14 χρόνια ο ίδιος χλεύαζε (για να καταλάβεις για πόσο κάφρους μας περνάγανε τέτοιου είδους μαγαζιά) δεν σε άφηναν να αγγίξεις καν Fender (το όνειρο) και ας ήσουν τύπος προσεκτικός ΄(ούτε κουμπάκι δεν φορούσα στα σημεία που θα ακούμπαγε το όργανο που υποτίθεται ότι θα δοκίμαζα) και σου πέταγε μια τιμη ... USA standard 380 χιλιάδες αστην αυτή μη τη κοιτάς κάνει 420 χιλιάδες.... Γενικότερα ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ Φίλε taq δικαιολογημένη η οργή σου και να είσαι σίγουρος ότι τον συγκεκριμένο "κύριο" που όλοι πια νομίζω έχουν καταλάβει ποιος είναι' date=' τον αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι με την περιφρόνηση που αρμόζει. ~~~~~~~~~~~~~~~ Θα ήθελα να πω για κάτι που έμαθα πριν από λίγο καιρό, και να με συγχωρεί που το αποκαλύπτω ο άνθρωπος που μου το είπε. Δεν μου το εμπιστεύτηκε σαν μυστικό πάντως, γι'αυτό και το μεταφέρω εδώ. Δεν πρόκειται να αποκαλύψω ονόματα, όποιος καταλάβει κατάλαβε. Ο φίλος μου είναι ιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού, που οι περισσότεροι το ξέρετε και αρκετοί είστε πελάτες. Κάποιος φίλος του λοιπόν του είπε ότι διέθετε ένα σημαντικό ποσό για να αγοράσει μια πολύ καλή ακουστική κιθάρα. Το ποσό ήταν αρκετό για να πάρει ένα από τα καλύτερα μοντέλα, ακόμα και με τιμές "ελληνικής αγοράς", όμως ο καταστηματάρχης, επειδή δεν είναι αλήτης σαν τον "κύριο" που περιέγραψε ο taq, τον ενημέρωσε ότι, ακόμα και αν του την πουλούσε χωρίς κέρδος, η τιμή αγοράς από τον Έλληνα αντιπρόσωπο θα ήταν υψηλότερη απ'αυτή του Θωμά! Και τον προέτρεψε να αγοράσει online. Πράγματι ο άνθρωπος αγόρασε την κιθάρα που ήθελε, στο 60% της τιμής που θα έδινε στην Ελλάδα! Με κάποιο τρόπο όμως, το έμαθε ο περίφημος Έλληνας αντιπρόσωπος και επισκέφτηκε το κατάστημα του φίλου μου, για να ζητήσει "εξηγήσεις". Εκείνος του εξήγησε με απλό τρόπο ότι κανείς δεν θα έδινε 3500¤ για μια ακουστική όταν θα μπορούσε να την αγοράσει με 2000¤ και ότι ο ίδιος "έστειλε" τον άνθρωπο στον thomann. Αυτό που του είπε ο αντιπρόσωπος, πιστεύω ότι θα σας αφήσει και εσάς όσο άναυδο άφησε εμένα: "Έπρεπε να μου το πεις, θα του την έδινα στην ίδια τιμή με του Thomann!!" 8O 8O 8O 8O Τι έγινε; Συνήλθατε ή ακόμα; Δηλαδή ο τύπος μπορεί να πουλάει, και να βγάζει κάποιο κέρδος προφανώς, ακόμα και στις τιμές του Γερμανού! Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας. Η πλάκα είναι ότι, ενώ του τα έλεγε αυτά ("έπρεπε να με ενημερώσεις" κλπ), του πέταγε που και που και την ατάκα: "αλλά και 200¤ παραπάνω να την έβρισκε από μένα, πάλι δεν θα την έπαιρνε;" 8O 8) :lol: Ο φίλος μου λέει ότι το είπε αυτό μέχρι και 10 φορές. Η ελληνική κακομοιριά σε όλο της το μεγαλείο... Τι να πω... Ναι ρε φίλε, θα την αγοράζαμε και 200 και 300 ευρώ παραπάνω από σένα, αρκεί να ήσουν τίμιος και σωστός μαζί μας. Τώρα ούτε έξω από το μαγαζί σου δεν θέλουμε να περάσουμε. :evil: Αυτό που παίζει με τον συγκεκριμένο αντιπρόσωπο, ισχύει νομίζω για τους περισσότερους από τους μεγάλους. Απλώς δεν θέλουν να χάσουν τα υπερκέρδη τους. Αν είχα και την παραμικρή αμφιβολία επ'αυτού, μετά απ'αυτή τη συζήτηση μου έφυγε. Όπως είχαμε πει και παλιότερα λοιπόν: πηγαίνουμε στο μαγαζί, απαιτούμε να δοκιμάσουμε αυτό που θα αγοράσουμε και όταν ακούσουμε την τιμή πετάμε [b']στεγνά[/b] την ατάκα: "ο Thomann το έχει ΧΧΧ Ευρώ, μπορείς να μου το δώσεις σ'αυτή ή ανάλογη τιμή, ναι ή όχι;". Όταν θα το ακούνε 10-15 φορές την ημέρα θα στρώσουνε. Να είσαστε σίγουροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2005 απιστευτο dienekes...ειναι για πολλες μπουνιες ο τυπος αν και δεν καταλαβα για ποιον μιλας..για πολλες μπουνιες ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2005 απιστευτο dienekes...ειναι για πολλες μπουνιες ο τυπος αν και δεν καταλαβα για ποιον μιλας..για πολλες μπουνιες ομως... Όχι Τάκη, κακομοίρης και καραγκιόζης είναι, και νομίζει ότι έχουμε ακόμα Κατοχή. Και κάτι ακόμα που πιστεύω έχει ενδιαφέρον, και μετά πάω για ύπνο. :P Είχα μια επικοινωνία με τον Γιώργο από τον Thomann. Μου έδωσε κάποιες τιμές "για Ελλάδα", που είχαν αρκετή διαφορά με τις ανάλογες για Αγγλία, για παράδειγμα. Το γνωστό θέμα, δεν πρόκειται περί ΦΠΑ μόνο, ο Thomann έχει άλλες τιμές ανάλογα με την αγορά που απευθύνεται. Δηλαδή ο thomann βλέπει τις τιμές εδώ και, σαν επιχειρηματίας που είναι, εύλογα προσαρμόζει τις δικές του με βάση αυτές. Στη Γερμανία για παράδειγμα έχει ανταγωνισμό από ένα σωρό online stores. Εδώ τι έχει; Ο Γιώργος μου μετέφερε ότι προσπαθεί να "διορθώσει" το πρόβλημα και του είπα απλά ότι και στην ελληνική αγορά κάποιοι την έχουν ψιλιαστεί και ρίχνουν τις τιμές... είναι προς το συμφέρον του Thomann να είναι ανταγωνιστικός, ακόμα και αν περιορίσει λίγο ακόμα το κέρδος του. Boys, το συμφέρον μας είναι ο κάθε Γερμανός, Βέλγος, Κινέζος και δεν ξέρω τι, αλλά και ο κάθε Έλληνας να τρώγονται μεταξύ τους για το ποιος θα μας κερδίσει (τιμές αλλά και ποιότητα/εξυπηρέτηση). Αυτό που έγραψα για τα ελληνικά μαγαζιά ισχύει και για τα online. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα μιλήσετε με το Γιώργο, ρίξτε καμιά σπόντα για το ότι το ΧΧΧΧ προϊόν "δεν είναι και τόσο φτηνότερο από την Ελλάδα". Μπορεί να το δείτε σε καμμιά βδομάδα με χαμηλότερη τιμή... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2005 Από την πρώτη αναφορά κατάλαβα για ποιό μαγαζί μιλάμε... Γιατί δυστυχώς κάποτε είμασταν αναγκασμένοι να τους ανεχόμαστε όλους αυτούς. Όσο για τον Thomann, παρατήρησα το ίδιο φαινόμενο σε παραγγελίες που έκανα και μου απάντησαν σε σχετική ερώτηση ότι οφείλεται σε διαφορές στο ΦΠΑ. Όμως η διαφορές του ΦΠΑ δεν δικαιολογούσαν τις διαφορές. Πιθανόν να είναι και λογιστικό λάθος βέβαια. Επειδή οι διαφορές αυτές δεν ήταν τόσο μεγάλες, προχώρησα στην παραγγελία μου, αλλά γενικά προτιμώ άλλα καταστήματα, όπως το Music Store που μου έχει προσφέρει απίστευτη εξυπηρέτηση και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2005 Τι έγινε; Συνήλθατε ή ακόμα; & & ΟΧΙ dienekes ούτε συνήρθα ούτε γουλιά από τον πρωινό καφέ δεν πάει κάτω!&με μια κουβέντα απίστευτο, τέτοια περιθώρια...κέρδους .... τόσα χρήματα ... In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση