ohhai Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2007 Πάντως εγώ στην Θεσσαλονίκη πήγα στον Ζάχο(κοντά στην ναυαρίνου δεν ξέρω πως λέγεται η οδός) και ο άνθρωπος μου φάνηκε πολύ εντάξει... Με το που πήγα μου μίλησε στα ίσια για τιμές, ανέφερε ο ίδιος το thomann και μου είπε ότι κάνει τις ίδιες ακριβώς τιμές. Αγόρασα λοιπόν ενα stage piano στην ίδια ακριβώς τιμή με του thomann και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Ούτε κ γω έχω κανένα λόγο να κάνω διαφήμιση απλώς με εντυπωσίασε το γεγονός. Έχουν αντίστοιχα πολύ καλές τιμές και σε κιθάρες απ'ότι έχω ακούσει! http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boem Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Πάντως εγώ στην Θεσσαλονίκη πήγα στον Ζάχο(κοντά στην ναυαρίνου δεν ξέρω πως λέγεται η οδός) και ο άνθρωπος μου φάνηκε πολύ εντάξει... Με το που πήγα μου μίλησε στα ίσια για τιμές, ανέφερε ο ίδιος το thomann και μου είπε ότι κάνει τις ίδιες ακριβώς τιμές. Αγόρασα λοιπόν ενα stage piano στην ίδια ακριβώς τιμή με του thomann και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Ούτε κ γω έχω κανένα λόγο να κάνω διαφήμιση απλώς με εντυπωσίασε το γεγονός. Έχουν αντίστοιχα πολύ καλές τιμές και σε κιθάρες απ'ότι έχω ακούσει! ζάχος; που βρε; πριν ή μετά την ναυαρίνου; στο ύψος του μαρινόπουλου; deja vu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Πάντως εγώ στην Θεσσαλονίκη πήγα στον Ζάχο(κοντά στην ναυαρίνου δεν ξέρω πως λέγεται η οδός) και ο άνθρωπος μου φάνηκε πολύ εντάξει... Με το που πήγα μου μίλησε στα ίσια για τιμές, ανέφερε ο ίδιος το thomann και μου είπε ότι κάνει τις ίδιες ακριβώς τιμές. Αγόρασα λοιπόν ενα stage piano στην ίδια ακριβώς τιμή με του thomann και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Ούτε κ γω έχω κανένα λόγο να κάνω διαφήμιση απλώς με εντυπωσίασε το γεγονός. Έχουν αντίστοιχα πολύ καλές τιμές και σε κιθάρες απ'ότι έχω ακούσει! ζάχος; που βρε; πριν ή μετά την ναυαρίνου; στο ύψος του μαρινόπουλου; Βσκ ειναι ακριβώς απέναντι απο την καμάρα πρώτο στενό δεξιά... Μόλις είδα την απόδειξη, η οδός είναι Ιωάννου Μιχαήλ http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2007 Aπέναντι από το Βακουρα το σινεμά.Ειναι το στενο πάνω απο΄τον μαρινόπουλο. Ωραιο μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Πάντως εγώ στην Θεσσαλονίκη πήγα στον Ζάχο(κοντά στην ναυαρίνου δεν ξέρω πως λέγεται η οδός) και ο άνθρωπος μου φάνηκε πολύ εντάξει... Με το που πήγα μου μίλησε στα ίσια για τιμές, ανέφερε ο ίδιος το thomann και μου είπε ότι κάνει τις ίδιες ακριβώς τιμές. Αγόρασα λοιπόν ενα stage piano στην ίδια ακριβώς τιμή με του thomann και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Ούτε κ γω έχω κανένα λόγο να κάνω διαφήμιση απλώς με εντυπωσίασε το γεγονός. Έχουν αντίστοιχα πολύ καλές τιμές και σε κιθάρες απ'ότι έχω ακούσει! ετσι οπως τα λες! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gavakas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Γειά σας και απο εμένα ! Να συμφωνίσω και εγω με τα παιδιά, πολύ καλές τιμές και σοβαρό support βρήκα και εγω στην αθήνα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 πολύ καλές τιμές και σοβαρό support βρήκα και εγω στην αθήνα, τσεκαρετε, www.gpanagopoulos.com τις τιμες τις βρηκες ή εσυ τις..κανεις..; :D καλως ορισες στο forum! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Γειά σας και απο εμένα ! Να συμφωνίσω και εγω με τα παιδιά, πολύ καλές τιμές και σοβαρό support βρήκα και εγω στην αθήνα, Πρώτο post και διαφήμιση δεν πάνε μαζί! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gavakas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 αχ μάλιστα ευχαριστώ για την ενημέρωση. περίεργο πάντως λίγο μου ακούγεται ...αλλά οι κανόνες ειναι κάνονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 αλαρβ τι stage piano πηρες?το δοκιμασες η το παρηγγηλες κ οτι γινει? fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση