Προς το περιεχόμενο

ο ..ελληνας thomann;;;;

takis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατα την ταπεινη μου γνωμη οποιος αγοραζει σπιτι τωρα ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ (ειδικα αν το παρει με δανειο..) υπαρχουν πολυ καλυτεροι τροποι να επενδυσει καποιος τα λεφτα του :wink:

Σε 5 χρονακια τα ..ξαναλεμε :wink:

Τι να τα κάνει δηλαδή;Γιατί το να το έχεις στην τράπεζα χρησιμεύει μόνο σαν τρόπος φύλαξης.

¶σε που σε λίγο θα χρεώνουν προμήθεια ακόμα και αν περνάς έξω από την τράπεζα γιατί τους κόβεις τη θέα και έτσι επηρεάζεται η απόδοση των εργαζομένων και πάει λέγοντας... :evil:

Αν θες απαντάς με pm για να μη το ξεφτιλίσουμε τελείως.Αν πάλι βαριέσαι δεν απαντάς καθόλου... :D

one colour: black - and shades of grey

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 107
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πω πω ρε παιδιά έχετε πάθει χοντρή πλάκα !!!! Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι πως οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζεται πως πλέον έχεται κάποια ξεχωριστή σχέση με το Thomann ! Σχεδόν φιλική.... Αληθεία νομίζετε πως ο Thomann δεν βγάζει ? Είμαι 31 χρονών και ώς τώρα δεν χρειάστηκε ποτέ να παραγγείλω από εξωτερικό. (μόνο κάποια πεταλάκια Zivex που δεν έβρισκα εδώ και κάποιοες εντέρινες χορδές για την κλασσική μου). Παιδιά εάν ψάξετε θα βρείτε... Κανένας Γερμανός και Αμερικάνος δεν&πουλάει φθηνότερα. Απλά οι δικοί μας μας ρίχνουν στα αυτιά γιατί εκμεταλεύοντε την άγνοια των πολλών.&Πιστεύω όμως πως εάν στηρίξουμε&τα δικά μας&καταστήματα' date='&και αναπτ'υξουμε μια σχέση αμοιβαίας εμπυστοσύνης μαζί τους,&δεν θα χρειάζεται καν να μπαίνουμε σε τέτοιες διασικασίες. &Πρίν μετακομίσω στην Αρτα, ζούσα στην Αθήνα και σας καταλαβαίνω γιατί μιλάτε έτσι, αλλά μην τους βάζετε όλους σε ένα τσουβάλι, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν την διαφορά. Προσωπικά νιώθω πολύ τυχερός γιατί έχω μια καταπληκτική συνεργασία με ένα κατάστημα στα Γιάννενα, το οποίο& -εώς τώρα- το κύριο χαρακτηριστηκό του είναι η τιμιότητα. Εχει φτάσει στο σημείο, όταν ήθελα να πάρω ένα Line 6 να μου πεί: "Κοίτα δεν σε συμφέρει να το πάρεις από εδώ γιατί είναι πολύ ακριβή και η χονδρική του αγορά. Εάν θέλεις στο φέρνω από Γερμανία" Δεν είναι τυχαίο βέβαια πως από εκεί έχει πάρει κιθάρες μέχρι και ο Luissiana Red και ο Ηλίας Ζάϊκος. Telewiz εσύ μάλλον ξέρεις πολύ καλά που αναφέρομαι !!! Παιδιά εσέις έχεται την δλυναμη της επιλογής και του χρήματος, απλά ψάξτε και θα δικαιωθήτε.&& em.icon.smile.png

[/quote']

Aν εξαιρέσουμε την ιδιότυπη ορθογραφία, το ποστ σου βρίθει των γνωστών επιχειρημάτων. Γιατί να λέμε για τον τόμαν όταν μπορούμε να πεταχτούμε μέχρι τα γιάννενα για να αναπτύξουμε προσωπικές σχέσεις με το μαγαζάτορα; Γιατί να πληρώσουμε 1 ευρώ τις χορδές της φράμους στο γερμανικό ebay όταν μπορούμε να τις πάρουμε από εδώ με 4; Γιατί να μη πάμε σα βόδια εκεί που πάει ο Ζάικος που παίζει και νομίζεις ότι σου έκαναν γενική αναισθησία μαθητευόμενες σπουδάστριες ιεκ νοσηλευτικής;

Οι μαγαζάτορες κάνουν σα τρελοί για το συμφέρον και τα φράγκα τους, είναι δικάιωμα των καταναλωτών να κάνουν το ίδιο. Όσο για εξαιρετική και προσωπική εξυπηρέτηση, το Music Store μου την προσέφερε και με το παραπάνω όταν οι ντόπιοι βρίζουν τους πελάτες τους νομίζοντας ότι δεν έχουν άλλη επιλογή. Σιγά μη καθήσουμε να αναπτύξουμε στενές σχέσεις με τους μαγαζάτορες.

γενική αναισθησία μαθητευόμενες σπουδάστριες ιεκ νοσηλευτικής

μμμμμμμμμμμμ..........πολυ ενδιαφερον ακουγεται αυτο..............μηπως ο thoman εχει και απο αυτα?πουλαω το σπιτι μου και παιρνω 46 απο αυτες!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Flipper αρπαγμένο σε βλέπω. Πρώτα από όλα δεν είσαι εδώ για να κάνεις κριτική στην ορθογραφία κανενός. Η κάνω λάθος ? Δεύτερο εξέφρασα μια γνώμη, που μάλλον δεν τη δέχεσαι, Ο.Κ. δεν χρειάζεται να τρελένεσαι όμως φίλε μου. Ο καθένας λειτουργεί όπως νομίζει καλύτερα. Εάν κάποτε σε είχαν πιάσει "κότσο" σε κάποιο μουσικό κατάστημα, δικαιολογείται η συμπεριφορά σου και μπορείς να τα αντιμετωπίζεις ψυχρά πλέον...Και εγώ το είχα πάθει και δεν ξαναπήγα εκεί. Αλλά δεν τα βάζω με όλον το κόσμο... Cool .Τώρα εάν εσύ βρήκες στο E-bay χορδές Framus με 1 Euro, τι να σου πώ? Μαγκιά σου ! (Μπορείς να μου στείλεις την διευθυνση να παραγγείλω και εγώ ?)

Tώρα για το εάν είσαι βόδι όταν πας να ακούσεις τον Zαϊκο σε ένα gig, αυτό δεν το σχολιάζω φίλε μου !!

lues Legend

Οι μαγαζάτορες κάνουν σα τρελοί για το συμφέρον και τα φράγκα τους' date=' είναι δικάιωμα των καταναλωτών να κάνουν το ίδιο.[/quote']

Όντως Flipper αλλά....

Όσο για εξαιρετική και προσωπική εξυπηρέτηση' date=' το Music Store μου την προσέφερε και με το παραπάνω όταν οι ντόπιοι βρίζουν τους πελάτες τους νομίζοντας ότι δεν έχουν άλλη επιλογή. Σιγά μη καθήσουμε να αναπτύξουμε στενές σχέσεις με τους μαγαζάτορες.[/quote']

ίσως οι προσωπικές σου εμπειρίες από τα ελληνικά καταστήματα διαφέρουν από αυτές κάποιων άλλων και είμαι σίγουρος ότι και εσύ θα ήθελες να βρεις το επίπεδο υπηρεσιών που σου προσέφερε το Music Store στην Ελλάδα.

Αν κάποιος το βρήκε δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος του εκτός και αν εννοείς ότι δεν ξέρει τι του γίνεται και έχει ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας την δυνατότητα να τον εξαπατά, που δεν θέλω να πιστεύω οτι αυτό εννοούσες.

Όσο για τις σχέσεις με τους "μαγαζάτορες" έχεις δίκιο αλλά ΑΝ τύχει και ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που έχεις απέναντί σου πουλάει μουσικά όργανα θα ήταν άδικο να τον κρίνεις μόνο απο αυτή, την επαγγελματική του ιδιότητα.

το κείμενο έχει ελεγχθεί ορθογραφικά απο το Microsoft Word

Dual Soliloquy

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξεθάβω το θέμα για να ρωτήσω τους Θεσαλλονικείς Noizαδες,που είναι το καινούριο μαγαζί του Ριχάρδου.

Σήμερα-αύριο θα είμαι Θεσ/νίκη και λέω να περάσω μια βόλτα,μήπως και βρω danelectro πεταλάκια σε καλές τιμές.

Ελπίζω να ξυπνήσω τη Δευτέρα το πρωί από το πανηγύρι που θα στήσουμε σήμερα στον ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!!

Ρίξε μια ματιά στο "Αντιπρόσωποι".

Είναι η αλήθεια ότι δεν το είχα σκεφτεί! :oops:

EDIT:

Στο site βρήκα τη σωστή διεύθυνση (περίεργο,νωρίτερα που είχα δοκιμάσει δεν άνοιγε) ,οπότε άκυρε η ερώτησή μου.

Πάντως η JS που ψάχνω βγαίνει φθηνότερη στην Ελλάδα από ότι να την πάρω από το Γερμανό ...

C-

Και να πούμε βέβαια -για να λέμε τα σωστά όπως πρέπει- ότι ο Τρίμης είναι και από τους καλύτερους αντιπροσώπους στην Ελλάδα.

Οι Ibanez πάντως φίλε Κώστα τα ίδια πάνω κάτω έχουν σε όλη την Ευρώπη, πολιτική της εταιρίας πιθανώς (?)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου