GIANNHS Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Καλημέρα noiz, Χτες παρατήρησα ότι έχει σκιστεί :'( περίπου 2 εκατοστά το ένα Woofer από τα μόνιτορ μου (M Audio BX5) στην εξωτερική λαστιχένια μεμβράνη αυτό έχει επιπτώσεις στον ήχο?? Μπορώ να την αλλάξω μόνος μου? δηλ είναι σαν τα παλιά, κοινά, απλά ηχεία? Χρειάζεται να βρω ειδικά woofer ( αλήθεια το woofer κάνει το μόνιτορ ή όλη η κατασκευή του) ??? ???. ευχαριστω! www.rockangel.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Υπάρχει μία λύση... αλλά είναι κάπως ανορθόδοξη... δε ξέρω αν θες να κάνεις κάτι τόσο ακραίο... να.. μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και να τους ζητήσεις να στο φτιάξουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Θα πρέπει να είσαι τρυφερός μαζί τους όμως... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GIANNHS Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Δίκιο έχεις αλλά θα πρέπει να σταλούν εξωτερικό (δεν βρήκα στην Ελλάδα τεχνική υποστήριξη) και δεδομένου το βάρος τους μόνο η courier θα μου πιάσει τον ( ) αν το πάω στο μαγαζί που τα αγόρασα επειδή δεν έχω εγκυηση πάλι θα πρέπει να πληρώσω τα μεταφορικά + τα έξοδα επισκευής …. www.rockangel.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 Μα τι λες... Η αντιπροσωπεία είναι η ΕΛΙΝΑ ΑΒΕΕ. Τα στοιχεία θα τα βρεις εδώ. Πάρε τηλέφωνο πες το πρόβλημα σου και καποιος θα σε εξυπηρετήσει. Δεν δαγκώνουν. Αν θεωρήσεις ότι είναι ακριβα δεν τα πας. ΥΓ - Αν βαλεις όποιο άλλο μεγαφωνο θα αλλάξει τελείως ο ηχος και η ισοροπία των ηχείων σου. Τα γούφερ πρέπει να ειναι τα ιδια και στα 2 ηχεια. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GIANNHS Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2009 ;D σε ευχαριστώ boss 8) www.rockangel.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση