ex-PitDealer Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Μπορει να μου πει κανεις τι εξοπλισμο χρισιμοποιει ο Portnoy των Dream Theater Δεν με ενδιαφερει τι μαρκα drums ,απλα θελω να ξερω τι ειδη χρισιμοποιει γιατι δεν ασκειτε μονο σε δυο cymbals και λιγα τυμπανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Ότι ακριβώς έχεις γράψει στον τίτλο, το googlάρεις και βγαίνει αυτό: http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&q=Mike+Portnoy+Gear+Set&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Ένα απλό, καθημερινό, ταπεινό set… ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Ή ο εφιάλτης του κάθε drumtech.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Τώρα δηλαδή θα μου πείτε ότι παίζει με όλες τις μπότες? Έχει και τρίτο πόδι? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Τώρα δηλαδή θα μου πείτε ότι παίζει με όλες τις μπότες? Έχει και τρίτο πόδι? Στο σετ εχει και δύο σκαμπό.Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει 2 κώλους ;) http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Όχι απλά το σετ του είναι χωρισμένο σε δύο μέρη ,ένα δίκασο και ένα με μονή. Το δίκασο το χρησιμοποιεί για τα πιο γρήγορα κομμάτια που απαιτούν αρκετή δίκαση και περισσόtερα γεμίσματα με τα τομ εξού και τρία τομ τομ ενώ το δεύτερο είναι για τα πιο αργά (μπαλάντες) και απλά(όσο απλά μπορούν να έχουν οι dream theater) τραγούδια. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Όχι απλά το σετ του είναι χωρισμένο σε δύο μέρη ,ένα δίκασο και ένα με μονή. Το δίκασο το χρησιμοποιεί για τα πιο γρήγορα κομμάτια που απαιτούν αρκετή δίκαση και περισσόtερα γεμίσματα με τα τομ εξού και τρία τομ τομ ενώ το δεύτερο είναι για τα πιο αργά (μπαλάντες) και απλά(όσο απλά μπορούν να έχουν οι dream theater) τραγούδια. ;) Η απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Εγω θα ηθελα να εχω ενα σετ για καθε κομματι που παιζω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2009 Πρέπει να απέκτησα superpowers, βλέπω μέσα από το ντραμσετ του Portnoy στη φωτό... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση